Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμφωνία για το Μακεδονικό: Αποχωρούμε από την κυβέρνηση όποτε κι αν έρθει λέει ο Καμμένος

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι όποτε κι αν έρθει η συμφωνία για το Μακεδονικό οι Ανεξάρτητες Έλληνες θα αποχωρήσουν από την Κυβέρνηση έστειλε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε
ότι: "Από τη στιγμή που αποφασίσει ο πρωθυπουργός τη συμφωνία αυτή να τη φέρει στη Βουλή θα πάω στον πρωθυπουργό θα του ανακοινώσω ότι αποχωρούμε από την κυβέρνηση. Θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τον ενημερώσω ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση. Θα οδηγήσω τη χώρα σε εκλογές και εάν οι πολιτες επικυρώσουν τη συμφωνία ας πάρουν την ευθύνη.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος: ¨Η αν θέλετε υπάρχει και η άλλη λύση: Το δημοψήφισμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει δημοψηφισμα στα Σκόπια και όχι στην Ελλάδα."είπε χαρακτηριστικά

Κάρφωσε δε τη Νέα Δημοκρατία για την στάση της: Θα αποχωρήσω όποτε και εάν έρθει. Ήμουν από την αρχή σαφής. Αυτή που δεν ήταν σαφής ήταν η ΝΔ.

Σημείωσε μάλιστα αναφορικά με τον υπουργό Εξωτερικών και την πρόβλεψη του ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει με ευρεία πλειοψηφία: "Ημουν πολύ ξεκάθαρος απέναντι και στον κύριο Κοτζιά και στον πρωθυπουργό. Ειπα δεν θα επιτρέψω να περάσει αυτή η συμφωνία." 

onalert.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια