Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ας μας απαντήσει κάποιος γιατί ο νόμος δεν εφαρμόζεται στην Αστυνομία''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού αναγνώστηΑς μας απαντήσει κάποιος γιατί ο νόμος δεν εφαρμόζεται στην Αστυνομία.

Η απόκτηση πρόσθετων τίτλων σπουδών ΑΕΙ έως σήμερα δεν αναγνωρίζεται από την αστυνομία.


Γιατί;

Στον ιδιωτικό τομέα η αναγνώριση απόκτησης οποιουδήποτε πρόσθετου πτυχίου ΑΕ είναι υποχρεωτική και οδηγεί σε προσαύξηση του μισθού 18%

Σε όλο το δημόσιο σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία για τους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών διάρκειας ενός τουλάχιστον έτους, ο χρόνος που απαιτείται για τη βαθμολογική εξέλιξη μειώνεται συνολικά κατά δύο (2) έτη.

Στην Πυροσβεστική και τις Ενοπλες Δυνάμεις αναγνωρίζουν τα πτυχία ΑΕΙ δίνοντας έναν καταλήκτικο βαθμό στους προερχόμενους από παραγωγική Σχολή.

Οι αστυνομικοί τι είναι κατώτεροι εργαζόμενοι;

Δεν ισχύουν οι νόμοι για αυτούς;

Αυτοί που προστατεύουν το νόμο δεν έχουν νόμο να τους προστατεύει;

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα το πω κι ας είμαι ο πρώτος και ο τελευταιος που το λέω… Δεν σας το αναγνωρίζουνε συνάδελφε γιατί μάλλον θα κοιτάξουνε και οι υπόλοιποι αστυνομικοί να μπουν σκοπιά για να διαβάζουν όπως έκανες και εσυ… Βάλανε πλάτη κάποιοι μάχιμοι για να διαβάζεις εσυ σε κάποια ήσυχη σκοπιά… μη θες να πάρεις και παραπάνω από αυτούς γιατί είναι λίγο προκλητικό… αν αξίζεις ψαξου έξω…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αγιάσει το στόμα του παραπανω σχολιαστή. Μας τα κάνετε συνέχεια τσουρέκια οι πτυχιούχοι! Τώρα και πασχαλιάτικα τσουρέκια. Το Σώμα έχει ανάγκη από αστυνομικούς, όχι από φιλόλογους, θεολόγους κλπ κλπ. Αν είστε τόσο καλοί υποβάλετε παραίτηση να τα οικονομήσετε στον ιδιωτικο τομέα, να ησυχάσουμε και οι υπόλοιποι από την κλάψα σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπέρασμα... Όποιος έχει πτυχίο δεν είναι μάχιμος... Ουγκα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πες συνάδελφε 17/4/24, 7:14 μ.μ.που τα ξέρεις όλα.. εγώ που υπηρετώ πεζοδρόμιο 18 χρόνια Υ.Α.Τ κι έβγαλα πανεπιστήμιο, αξίζω παραπάνω βαθμό; Άντε με τον κάθε ξερολα εδώ μέσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως βλέπω απ' τα σχόλια κάποιων, ισχύει κατ' αυτους το ρητό "να ψοφήσει η κατσίκα του γειτονα". Αντί να προσπαθήσουμε να πάμε ψηλότερα συνολικα ως Σώμα, πριονιζουμε ο ένας τα ποδια του αλλου. Δεν υπάρχει ελπίδα και μέλλον, δυστυχώς, με τέτοια νοοτροπία και λογική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι γίνεται σε όλους τους υπόλοιπους,να γίνεται και στην αστυνομία.Το σωστό αυτό είναι.Έχω 27 χρόνια στην αστυνομία και θεωρώ ότι είμαι απο τους πρώτους που πήρα πτυχίο εν έτη 2003.Πρώτα 2 χρόνια αστυφυλάκων και μετά πτυχίο.Όταν ακόμα υπήρχαν πολλοί λαδέμποροι στο σώμα.Για μαντέψτε τι παίρνω 20 χρόνια τώρα που έχω το πτυχίο.....Δε θέλω βαθμούς,φράγκα θέλω όπως και στο υπόλοιπο δημόσιο,οπότε όποιος συνάδελφος λέει για παραιτήσεις και για μαχημότητες,νομίζω οτι απλά ζηλεύει.Να στρώσει κώλο αν θέλει να βγάλει το ανοιχτό πανεπιστήμιο που δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και ας βγάλει και ιχθυοκαλλιέργεια στην τελική. Οι υπόλυποι στο δημόσιο με ότι πτυχίο να ναι,είναι πιό μάγκες δλδ ή ο μισθός μας είναι υπεραρκετός και ζητάμε το κάτι παραπάνω ?