Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όμηρος Ραΐζης: Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!


Του Ραΐζη Όμηρου 
Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

 Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!

 

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις! Είναι μια έκφραση που πολύ συχνά όλοι μας χρησιμοποιούμε ή και ακούμε στην καθημερινότητά μας. Η απάντηση του κυρίου Γενικού γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Χύτα Κωνσταντίνου στον επικεφαλής της ΑΜΑ, όπως ο ίδιος αυτοαποκαλέστηκε, είναι ένα κείμενο που ισούται με τις χιλιάδες φωνές όλων όσων μαχόμαστε για το υπηρεσιακό συμφέρων των συναδέλφων μας.

Εγώ ο ίδιος, υπηρετώντας στην πρώτη γραμμή της ΕΛ.ΑΣ., στα περιπολικά της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, δεν θα μπορούσα να μην στηρίξω την προσπάθεια των συναδέλφων του προεδρείου και προπαντός του Προέδρου μας κυρίου ΠΑΚΟΥ Δημοσθένη, που καθημερινά αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον του αστυνομικού της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό καλώ και όλους τους συναδέλφους που θα προσέλθουν στις κάλπες στις 1,2,3 και 4 Ιούνη να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται πραγματικά απέναντι σε όλους και σε όλα και να μας στηρίξουν σε αυτή μας την προσπάθεια για αλλαγή. Το συνδικαλιστικό κίνημα της Αθήνας αλλάζει σελίδα αφήνοντας πίσω του βαρίδια του χθες, με γνώμονα το συνάδελφο και την προάσπιση των υπηρεσιακών του συμφερόντων και συνθηκών εργασίας.

Αυτό είναι το μήνυμά μας σε όσους προσπαθούν, μάταια, να υπονομεύσουν τον αγώνα μας και το μήνυμα αυτό θα επικυρωθεί επίσημα με την στήριξη όλων σας στο κλείσιμο της κάλπης στις 4 Ιουνίου. Είναι σημαντικό να έχεις στο τιμόνι ανθρώπους που βγαίνουν από το «comfort zone» τους, για την προάσπιση των χιλιάδων συναδέλφων που αποτελούν και μέλη του σωματείου μας. Επειδή πραγματικά πιστεύω στη νέα αυτή προσπάθεια, δηλώνω και εγώ παρών στις εξελίξεις και ζητώ τη στήριξή σας με την υποψηφιότητά μου, στο πλευρό του Πάκου Δημοσθένη, Χύτα Κωνσταντίνου, Κυριακάκου Τάκη, Καρδιασμένου Μιχάλη και της υπόλοιπης ομάδας.

Τέλος, θα δανειστώ την έκφραση του προέδρου Δημοσθένη Πάκου στη μεγαλειώδη πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας: «Οι μάχες κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στα δικαστήρια». Επεκτείνοντας λοιπόν τη σκέψη μου θα κλείσω με ένα μικρό σύνθημα μιας μεγάλης επερχόμενης νίκης. «Η λύση είναι μια, ΠΑΚΟΣ στην προεδρία…»

 

ΥΓ1: Ένα ΑΜΑ ξέραμε μέχρι τώρα, μας προέκυψε κι άλλο !!!

 

ΥΓ2: Μετά τις 4 Ιούνη πάλι ένα ΑΜΑ θα ξέρουμε, το κτίριο, οπότε μην ανησυχείτε…


Διαβάστε επίσης: 

Ένωση Αθηνών: «Οψόμεθα εις Φιλίππους»

Απάντηση του ΧΡΥΣΑΦΗ Γρηγόρη, επικεφαλής της Α.Μ.Α. "Ανύπαρκτη Μειοψηφία Αστυνομικών" σε ανακοίνωση της Ένωσης Αθηνών

Kωνσταντίνος Χύτας: Απάντηση στον επικεφαλής της «ΑΜΑ»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια