Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυρ ομαδόν κατά Δούκα για το ''μπάτσοι''




 Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ

Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη ΔΟΥΚΑ, προς το σύνολο των Αστυνομικών της Χώρας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπου χαρακτήρισε τους Αστυνομικούς με την πεζοδρομιακή λέξη «μπάτσοι».

Φαίνεται ότι ο κ. Δήμαρχος, αδυνατεί να αντιληφθεί το ολίσθημα που διαπράττεται, όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο μετέρχεται φράσεις οι οποίες δε συνάδουν με το δημόσιο λόγο και σε κάθε περίπτωση η κοινωνία όχι μόνο τις έχει καταδικάσει, αλλά η ίδια είναι εκείνη που προσβλέπει και επιζητεί καθημερινά την αποτελεσματική προσφορά αστυνομικών υπηρεσιών.

Αντί, λοιπόν, να αναγνωρίζεται η δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή του εργαζόμενου Αστυνομικού, αναγκαζόμαστε για μία ακόμη φορά, να στιγματίσουμε δημοσίως τη συμπεριφορά των λεγόμενων «προοδευτικών» και όχι μόνο.

Υ.Γ.: Ας μην λησμονούμε, όμως, ότι «οι ανώτεροι άνθρωποι αντέχουν τις προσβολές των κατωτέρων»...

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.Για το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
O ΑντιπρόεδροςΟ Γενικός ΓραμματέαςO ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣπυρίδωνΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΧρήστοςΒΕΛΛΙΟΣ ΑνδρέαςΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος

διαβάστε επίσης: Σπύρος Λεπίδας: Το Δουκάτο των Αθηνών και οι αποδιοπομπαίοι ΜΠΑΤΣΟΙ του Δημοτικού Συμβουλίου


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ σαν μέλος της ΠΟΑΣΥ δε συμφωνώ με αυτό το έγγραφο που συνέταξαν οι ομοσπονδίες. Πρέπει επιτέλους όσοι μας βρίζουν, μας λιδορουν μας εξεφτελιζουν να είναι υπολόγου για τις πράξεις τους και για τα λεγόμενα τους στη δικαιοσύνη. Φτάνει πια η "ανωτερωτητα" κουραστηκαμε και έχουμε και παιδιά που είναι περήφανα για τους γονείς τους.