Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Αστυνομία Hotel Grande Bretagne''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr
Μετά τα πολλαπλά και συνεχώς σκληρά περιστατικά που η ζωή φέρνει στην επιφάνεια.
Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

Τα μηνύματα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι απογοητευτικά.

Συνάδελφοι φτωχοί , χωρίς εκπαίδευση, χωρίς ηθικό, χωρίς φρόνημα αγωνίζονται καθημερινά, τραυματίζονται και πεθαίνουν στους δρόμους στα γήπεδα καί μέσα στις ετοιμόρροπες οικοδομές...

Όμως το Υπουργείο σκέφτηκε να φτιάξει κυτίο παραπόνων!

Hotel Grande Bretagne η αστυνομία λοιπόν κατά τα λαμπρα μυαλά του υπουργείου.

Όμως κύριοι ξεχάσατε να φτιάξετε το Hotel Grande Bretagne και μετά να τοποθετησετε το κυτίο.
Στα ακριβά ξενοδοχεία υπάρχει υποδομή χλιδής και καλόπληρωμένο προσωπικό.
Τα τμήματα όμως στην πλειοψηφία τους είναι μη στελεχωμένα ερείπια που μέσα δεν σε περιμένουν ρεσεψιονίστ, σερβιτόροι, σεφ κλπ, αλλά ένας φτωχοποιημενος αστυνομικός που δεν έχει λάμπα να ανάψει και που μπορεί στην βάρδια του να πρέπει να αντιμετωπισει όχι ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ( που η διαχείριση του απαιτεί τουλάχιστον 3 ωρες αποκλειστικής απασχόλησης) αλλά δυο και αυτό ταυτόχρονα με περιστατικά ναρκωτικών, ξυλοδαρμών , ψυχασθενών, απειλών, τριχονομικων θεμάτων κλπ.

Πάρτε πίσω το κυτίο και βρείτε χρήματα για τις οικογένειες μας πρίν η αγανάκτηση περάσει κάθε όριο.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο δίκιο έχεις, εδώ έβαλαν τους δντες να φτιάξουν δωμάτια για κακοποιημενες γυναίκες, λες και τα τμήματα είναι ξενοδοχεια,και οι αστυνομικοί ειδικοί να διαχειριστουν κακοποιημενες γυναίκες, που θέλουν ειδική μεταχείριση και φυσικά κάποιο χώρο που σίγουρα δεν είναι το αστυνομικό τμήμα, δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε να δώ ,πότε η αγανάκτηση θα ξεπεράσει τα όρια.27 χρόνια τώρα πάντως,μια χαρά κρατάμε.Δικαιώματα πουθενά,είτε εργασιακά,είτε οικονομικά,αλλά από υποχρεώσεις φυσάει η ομάδα.Συνοψίζοντας,με μικρότερους μισθούς σε σχέση με 15 χρόνια πριν,οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις,στην καλύτερη,έχουν διπλασιαστεί.Πάμε δυνατά και όπου βγεί......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα για το θεαθεί ναι !!!! Το ρητό γνωστό από παλιά ( για όλα φταίει η αστυνομία! ) , αλλά και ότι μας κατέβει της τα" φορτώνομαι" !!! Λοιπόν ο αστυνομικός για πάσα νόσο και μ.....α !!!!