Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H ΑΕΚ έκανε μήνυση σε αστυνομικό στα Λιόσια


Ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και το πέταλο που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί της “Ένωσης”, όταν αστυνομικός προέβη σε άσεμνη χειρονομία εις βάρος των φιλάθλων. Σε μήνυση προχώρησε η ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια για την 20η αγωνιστική της Basket League. Στο γήπεδο υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι και έχουν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΑΕΚ, αστυνομικός περνώντας μπροστά από την θύρα των οργανωμένων, προέβη σε άσεμνη χειρονομία με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να εκτοξευθούν αντικείμενα.

Η ΑΕΚ, προχώρησε σε μήνυση κατά του αστυνομικού, που χάλασε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των φιλάθλων προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι υποδειγματική.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαντάσου το αντίθετο...σε κάθε αγώνα που οι αστυνομικοί είναι σε μέτρα και ακούνε τα χίλια μύρια από βρισιές και χειρονομίες να κάνανε μηνύσεις στις ομάδες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ήταν αξιωματικός θα κινούνταν διαδικασίες τόσο γρήγορα ; ΗΡΕΜΑ ρωτάω !