Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί παρκαδόροι!!! Επιστολή καταγγελίας αστυνομικού

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξαιρετικά εύστοχη κατά την άποψη μας επιστολή αστυνομικού που δηλώνει πως υπηρετεί στην τροχαία Καισαριανής. 

"Αγαπητό Bloko

Θα
ήθελα να δημοσιοποιήσεις ένα θέμα που αφορά την Τροχαία Καισαριανής και την  Δ.Α.Ε.Α!!!

Εδώ και χρόνια επικρατεί ενα κράτος εν κράτει στο αδιέξοδο της οδού Χίου!!!

Με ανυπόστατη Διαταγή ενός πρώην  Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Α εδώ και πάνω από μια δεκαετία επιτρέπονται να εισέρχονται τα οχήματα κατοίκων συγκεκριμένης πολυκατοικίας και μάλιστα μόνο κάποιων εκ των κατοίκων εξ αυτής παραβιάζοντας κατάφορα τον Κ.Ο.Κ ότι ειναι δημόσιος δρόμος και χωρίς να έχουν καν τοποθετήσει τις απαραίτητες πινακίδες "ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ'' (φυσικά αυτό δεν γίνεται) και γινονται συνέχεια παρατηρήσεις προς τους αστυνομικούς  που υπηρετούν και τον υπόλοιπο κοσμο να μην παρκάρουν εκεί (φιλικά πάντα γιατί δεν υπάρχει παράβαση).

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας ως προς το κτήριο από μια πιθανή παγίδευση οχήματος με εκρηκτικά λόγω της ιδιαιτερότητας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο άλλα δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας από ένα όχημα ενός αστυνομικού που υπηρετεί εκεί ή από κάποιον πολίτη που γνωρίζουμε!

Όλοι εμείς εδώ στην Τροχαία Καισαριανης αλλά και οι συνάδελφοι της Δ.Α.Ε.Α δεν κάνουμε άλλη δουλειά από το να είμαστε παρκαδόροι των συγκεκριμένων κατοίκων!!!"
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια