Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 


Αυτές είναι οι νέες ενισχυμένες με κροτίδες βόμβες μολότοφ που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τόσο εκτεταμένα χθες, από χούλιγκανς εναντίον αστυνομικών στα χθεσινά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού.
Η τεχνική εφαρμόστηκε "διευρυμένα" για πρώτη φορά
στην Κερατέα και πολύ γρήγορα διαδόθηκε με ταχύτητα ... φωτιάς στους αντιεξουσιαστικούς κύκλους, με το δεδομένο ότι η έκρηξη στον αέρα της εκρηκτικής ύλης που περιέχεται στο βαρελότο (γουρούνα), δημιουργεί σύννεφο φωτιάς το οποίο "καταβρέχει" καίει το πρόσωπο το πρόσωπο του στόχου της ρίψης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια των επεισοδίων στη ΔΕΘ, τέτοιες δολοφονικές όπως χαρακτηρίζονται από αστυνομικούς των ΜΑΤ οι σούπερ εμπρηστικές μολότοφ, εκτοξεύτηκαν το πολύ δύο. 

ΠΗΓΗ φωτογραφίας: seleo.gr

.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΘΕΣ ΣΦΙΧΤΗ ''''ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ;;;ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ......ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ζαγοράκης όπως πάντα όμως ανακάλυψε κυνηγητό του παοκ από την αστυνομία και εξέδωσε και ανακοίνωση που μιλάει για ξέπλυμα της ντροπής της ΕΛΑΣ για την παρέλαση και διάφορες άλλες λακαμίες. Ααα ρε στυλιάρι που χρειάζονται ορισμένοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουκουλοφοροι αστυνομικοι τις πετανε για προβοκατσια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ........ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ........ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΤΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΩΣΤΟΣ 4.21 !!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!