Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μια οφειλόμενη απάντηση του bloko.gr στην ΠΟΑΣΥ - Κλήσεις, αντικλήσεις και η συνομοσπονδία

Πριν σας παραπέμψουμε στο κείμενο της ανοιχτής επιστολής του bloko.gr προς τους φιλτάτους συνδικαλιστές μας (ΕΔΩ) θα σας ζητούσαμε με μία νέα επιστολή ενημέρωσης, να
πληροφορήσετε τα μέλη σας για τα εξής ακόλουθα, αναφορικά με τις (ή τις μη) ενέργειες σας, όταν τέθηκε κι έγινε γνωστό το ζήτημα της ακυρότητας του συνεδρίου και πιο συγκεκριμένα της μεταβολής του σε εκλογικό.

Πόσες κλήσεις δέχτηκαν στο κινητό τους τηλέφωνο κορυφαία και πρωτοκλασάτα στελέχη της ομοσπονδίας από συντάκτες του bloko.gr σε μία προσπάθεια διερεύνησης και καταγραφής της θέσης σας για τα δυσάρεστα για τον αστυνομικό συνδικαλισμό γεγονότα.

Πότε, πως και με ποιο τρόπο αντιδράσατε στην αρθρογραφία του bloko.gr για αυτή καθεαυτή τη διολίσθηση του αστυνομικού συνδικαλισμού σε μεθόδους και τακτικές που δεν τιμούν τους εμπνευστές τους, ειδικά στην περίοδο κορύφωσης της έντασης στον Έβρο και όταν πολλοί από τους αντιπροσώπους σας ήταν στον φράχτη.

Ενημερώστε τα μέλη σας τέλος, εάν και κατά πόσο το αιφνιδιαστικό εκλογικό συνέδριο συσχετίζεται ή όχι με τις φιλοδοξίες σας για την κατασκευή μιας συνομοσπονδίας για τις οποίες οι πληροφορίες διατείνονται πως έχετε κατανείμει θέσεις κι αρμοδιότητες.

Ως εκ τούτου αγαπητό προεδρείο της ΠΟΑΣΥ, όπως βλέπετε και εύκολα διαπιστώνετε το bloklo.gr είναι ανοιχτό για όλες τις θέσεις. Και γι αυτές που ευνοούν, αλλά και γι αυτές που δυσαρεστούν.

Τέλος, προτρέπουμε τους αναγνώστες ν' αναζητήσουν πόσες φορές το bloko.gr ζήτησε και δημοσιοποίηση την άποψη κορυφαίων συνδικαλιστών καθώς και του προέδρου της ομοσπονδίας, σε καιρούς που η επικαιρότητα επέβαλε τη τοποθέτηση τους. Τότε το έκαναν. Στην περίπτωση της ακυρότητας του συνεδρλιου γιατί δεν ανταποκρίθηκαν με την ίδια ζέση; 

ΥΓ: Εν κατακλείδι, σας απαντούμε με το ίδιο σας το σύνθημα. Συο bloko.gr δεν χωρούν, ούτε και ταιριάζουν οι μικροπολιτικές.


του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια