Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρχηγός της ΕΛΑΣ με απολυτήριο γυμνασίου ... 12; Μία ζωή τουρίστας


Γράφαμε στις 26 Νοεμβρίου του 2018 σε ρεπορτάζ που ουδέποτε διαψεύστηκε με τίτλο"Πώς πέρασε στη σχολή αξιωματικών ο κ. αρχηγός και άλλοι ... "αλεξιπτωστές" της ΕΛΑΣ - Αλήθεια ή ψέμματα;" γράφαμε
μεταξύ άλλων: "Οι συγκεκριμένοι επίλεκτοι κομματικοί και καλούμενοι ως αλεξιπτωτιστές, όπως καταγγέλθηκε τότε, ουδέποτε έδωσαν εξετάσεις όπως επιβάλουν οι κανόνες της άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού. Παρέδωσαν λευκές κόλλες, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα και σχετικές καταγγελίες της περιόδου που φυσικά αγνοήθηκαν επιδεικτικά και στη συνέχεια, οδηγήθηκαν σε μία αίθουσα, όπου και τους παραδόθηκαν οι λύσεις!!! Τόσο καλά. Μεταξύ αυτών των αξιωματικών, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, ήταν και ο νυν αρχηγός της αστυνομίας".

Πολύ πρόσφατα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, κάποιοι ξεψάχνισαν τον υπηρεσιακό φάκελο του κ. Ανδρικόπουλου και με έκπληξη διαπίστωσαν πως πρόκειται για απόφοιτο του εξατάξιου γυμνασίου με βαθμό 12. Για τη διαγωγή δεν μας είπαν. Ούτε συζητάμε για την υπηρεσιακή διαδρομή του, απόρροια της οποίας ήταν κάποτε τοποθετήθηκε σε θέση μη ευθύνης στη ΓΑΔΑ να λάβει το προσωνύμιο του ... τουρίστα!!!

Το ερώτημα προς τον θεσμικό ηγέτη της αστυνομίας είναι εάν η πληροφορία είναι ακριβής και μήπως κάπως έτσι αιτιολογείται η παντελής απουσία του από εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις (όχι του ΣΥΡΙΖΑ) όπου υποχρεούται να εκφωνήσει λόγο από στήθους; Ανακαλούμαι στη μνήμη ημέρες και περιόδους που ο κ. Τσουβάλας ως αρχηγός, παρότρυνε το τότε υπαρχηγό να παραστεί αντ' αυτού και συναντούσε τη μόνιμη άρνηση με το πρόσχημα πως ο αρχηγός, είναι αρχηγός.

Τί συμβαίνει τώρα, επί των δικών του ημερών, που ο αρχηγός έπαψε να είναι αρχηγός και στέλνει αντ' αυτού κατά κύριο λόγο τον κ. Δραγατάκη (πλην των συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ όπου στερείται το δικαίωμα λόγου ή χαιρετισμού).

Δύστυχη αστυνομία. Πορεύεσαι 10 μήνες τώρα με ένα αρχηγό που συνέταξε λίστες προγραφών με ανεπιθύμητους κομματικά (θυμίζουμε τη λίστα των 22 που παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο και ουδέποτε διαψεύστηκε), με έναν "ηγέτη" που ανακάλυψε έννοιες όπως η αστυνόμευση (ΠΕΡΣΕΑΣ) συγκεντρώνοντας τη μήνι των αστυνομικών με τη μέθοδο εφαρμογής (αφού πέτυχε κατά την κρίση του στην Πάτρα μπορεί σε όλη την χώρα) και τόσα άλλα εμμονικά κι εμπαθή (κρίσεις, προαγωγές, μεταθέσεις) ων ουκ έστι αριθμός.

Ελπίζουμε να τον ψυχαγωγήσαμε με τη βεβαιότητα ότι και πάλι δε θα λάβουμε απάντηση.


του Γιώργου Καραϊβάζ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια