Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η λίστα των 22 προγραφών που δόθηκε από τον αρχηγό στην Γεροβασίλη και το δίλημμα εκλογές- κρίσεις

Ασίγαστος εξακολουθεί να διατηρείται ο σάλος και οι σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασε μέσα στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη του bloko.gr για τη
"Λίστα με 22 ονόματα ανώτατων αξιωματικών έδωσε ο Αρχηγός στη Γεροβασίλη για τις κρίσεις", όπου μεταξύ άλλων σημειώναμε τα εξής: "Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης τονίζουν στο bloko.gr ότι σε αυτόν τον κατάλογο περιέχονται τα ονόματα των νυν αντιστρατήγων μηδενός και μηδεμίας εξαιρουμένων αλλά και αυτά του Αττικάρχη, όπως και του Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής. Όπως εκτιμάται ο κύριος Ανδρικόπουλος συνεπικουρούμενος από το τμήμα σωμάτων ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν την καρατόμηση και των 22 αξιωματικών, αλλά και τη διενέργεια κρίσεων σε μεγάλο βάθος της επετηρίδας."

Ξεκινάμε ως πρώτη επισήμανση ότι ουδέποτε εκδόθηκε ανακοίνωση διάψευσης από το υπουργείο ή από το αρχηγείο, και πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού οι ... επισπεύδοντες γνωρίζουν τί ακριβώς γνωρίζουμε. Εάν δεν γνωρίζαμε και ήταν όλα αποκύημα ή σπερμολογίες, ουδέποτε θα παραθέταμε ονόματα. Πολλοί δε από τους μετέπειτα συνομιλητές μας, ενδιαφερόμενους και μη, επιβεβαίωσαν από δική τους ... εσωτερική έρευνα τη γνησιότητα όλων των πληροφοριών.

Μετά το σάλο και τον θόρυβο, με δεδομένο ότι η κ. Γεροβασίλη αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις, το Μαξίμου φαίνεται να συμφωνεί μαζί της, αλλά οι εκκρεμότητες εξακολουθούν να παραμένουν, όπως και η ακυβερνησία στο δημόσιας τάξης καθώς ακόμη να γίνει διαχωρισμός αρμοδιοτήτων μεταξύ υπουργού, υφυπουργού, γενικού γραμματέα, το ερώτημα είναι γιατί δεν κλείνει το ζήτημα και να προχωρήσουν οι τακτικές αναπληρώσεις, με επιπρόσθετο δεδομένο ότι η παράταση συνιστά παραβίαση των κανονισμών που θέλουν αντικαταστάσεις το αργότερο μέσα σ' ένα μήνα.

Η απάντηση σε όλα αυτά όπως σημειώνουν έγκυροι αναλυτές, βρίσκεται στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Εάν τελικά αποφασιστεί αυτές να προκηρυχθούν μέχρι τον Ιανουάριο, οι κρίσεις και μάλιστα με βαθύτατες τομές εκτιμάται ότι θα γίνουν τώρα όπως επιθυμεί διακαώς ο κ. αρχηγός και το πολίτμπιρο των σωμάτων ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.  

Εάν όμως οι εκλογές αποφασιστούν για μετά τον Ιανουάριο και σε χρονολογία που προβλέπεται να γίνουν οι τακτικές κρίσεις, τότε θα πάμε μέχρι τότε με αναπληρώσεις και στις αρχές του 2019 βλέπουμε.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια