Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς πέρασε στη σχολή αξιωματικών ο κ. αρχηγός και άλλοι ... "αλεξιπτωστές" της ΕΛΑΣ - Αλήθεια ή ψέμματα;

Η λέξη "αλεξιπτωτιστές" είναι ευρέως διαδεδομένη σε μεγάλο αριθμό παλιών αξιωματικών του σώματος και με αυτό τον χαρακτηρισμό προσδιορίστηκε μία σειρά
"συναδέλφων" τους που εντάχθηκαν στην επετηρίδα αβρόχοις ποσίν.

Ήταν, όπως σημειώνουν στο bloko.gr γνώστες των σκοτεινών χρόνων και του παρασκηνίου πρώην πλέον αξιωματικοί, η περίοδος της απηνούς περιόδου ΠΑΣΟΚ, όπου κάποιοι εκκολαπτομένοι του σκληρού πυρήνα προωθήθηκαν ως υποψήφιοι για την κατάληψη βαθμών, θέσεων και αξιωμάτων στην ιεραρχία, με την προοπτική, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και η πολιτική συγκυρία, να έχουν το απόλυτο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Οι συγκεκριμένοι επίλεκτοι κομματικοί, όπως καταγγέλθηκε τότε, ουδέποτε έδωσαν εξετάσεις όπως επιβάλουν οι κανόνες της άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού. Παρέδωσαν λευκές κόλλες, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα και σχετικές καταγγελίες της περιόδου που φυσικά αγνοήθηκαν επιδεικτικά και στη συνέχεια, οδηγήθηκαν σε μία αίθουσα, όπου και τους παραδόθηκαν οι λύσεις!!! Τόσο καλά.

Μεταξύ αυτών των αξιωματικών, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, ήταν και ο νυν αρχηγός της αστυνομίας.

Δεδομένο και εκ των ων ουκ άνευ είναι, ότι υπήρξε αυτή η γενιά των "αλεξιπτωτιστών". Το ερώτημα είναι εάν όπως υποστηρίζεται από προφανώς άσπονδους φίλους του, ήταν και ο κ. αρχηγός. Επίσης, όπως μας σημειώνουν, σε αυτή τη γενιά ανήκουν και αρκετοί από τους αξιωματικούς που κρίθηκαν και προήχθησαν στις τελευταίες κρίσεις.

Αλήθεια ή ψέμματα;

Στη διάθεση σας κ. αρχηγέ για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Είτε επιβεβαίωσης, είτε άρνησης.



του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια