Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατσιαμάκας και Βράντζας σε αγαστή σύμπνοια ομονοήσαντες - Οι απειλές και το ... "γίδι"


Οι φωτογραφίες και το κείμενο που θα διαβάσετε, αναρτήθηκαν πριν από λίγο από τον πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ, Γιάννη Κατσιαμάκα, ως απάντηση στο χθεσινό ρεπορτάζ του bloko.gr με
τίτλο: "Κατς στην ... ΠΟΑΞΙΑ για το νέο μισθολόγιο - Βαριές κατηγορίες για προβοκάτσια και σαμποτάζ κατά των αποφάσεων του ΣτΕ.

Διαβάστε το περιεχόμενο και στη συνέχεια την απάντηση του bloko.gr.

Σε σημερινή συνάντηση των Προέδρων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της ΕΝ.ΑΞΙ.Α. Γιάννη Κατσιαμάκα και Βασίλη Βράντζα συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα, που απασχολούν το συνδικαλιστικό κίνημα καθώς και τα διαδικτυακά δημοσιεύματα, που «ανακάλυπταν προβοκάτορες και σαμποτέρ» στις τάξεις των συνδικαλιστών Αξιωματικών. Διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων σε όλα τα μεγάλα θέματα, τα οποία έχουν επικυρωθεί και υπερψηφιστεί στο 28ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στην Καλαμάτα και ασφαλώς στηρίζουμε εμπράκτως και αγωνιστικά με όλες τις δυνάμεις μας, με μείζον και πρωταρχικό θέμα την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ περί αποκατάστασης των μισθών μας στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 .
Ως προς τα δημοσιεύματα, που όλως αβασίμως αναφέρονται σε σαμποτέρ και προβακάτορες, μόνον ως ψευδή και συκοφαντικά μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς επιχειρείται η διαστροφή της αληθείας και η στρέβλωση των πραγματικών γεγονότων, αφού ουδέποτε αμφισβητήθηκε απο οποιοδήποτε μέλος και στέλεχος της Ομοσπονδίας μας το διεκδικητικό πλαίσιο, ως αυτό ορίσθηκε και επικυρώθηκε, κατά ως άνω, στο 28ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας.
Η από δεκαετίες κοινή μας συνδικαλιστική πορεία και δράση θα συνεχισθεί αδιατάρακτα ώστε ενωμένοι δυναμικά και αγωνιστικά να ανατρέψουμε όλες τις μνημονιακές πολιτικές, που μας φτωχοποιούν και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.


Φωτογραφία του Γιάννης Κατσιαμάκας.

Η απάντηση του bloko.gr: Καταρχήν χαιρόμαστε που δεν υπάρχει η παραμικρή μνεία και αναφορά στο περιεχόμενο του θέματος και οι δύο πρόεδροι παραμένουν και στοχεύουν στον τίτλο. Ας είναι. Γιατί το περιεχόμενο προσδιόρισε τον τίτλο, για όποιον διαθέτει στοιχειώδη νου κι αντίληψη καθώς και το πλήρες περιεχόμενο της μέχρι πριν από λίγες ώρες πολεμικού χαρακτήρα επικοινωνία συο viber. Στην ίδια κλειστή ομάδα επικοινωνίας στην οποία λίγο μετά την ανάρτηση από το bloko.gr, διατυπώθηκαν απειλές για εντοπισμό του μέλους που έκανε τη διαρροή στο ... "γίδι".

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με την ευχή να είναι το πραγματικό πνεύμα των Ημερών που οδήγησε τους δύο προέδρους εν ομονοία ομονοήσαντες.



ΥΓ: Ο διαχειριστής της ομάδας διέγραψε τον κ. πρόεδρο;

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια