Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατς στην ... ΠΟΑΞΙΑ για το νέο μισθολόγιο - Βαριές κατηγορίες για προβοκάτσια και σαμποτάζ κατά των αποφάσεων του ΣτΕ


Κοχλάζει και η ΠΟΑΞΙΑ όχι μόνο για το νέο μισθολόγιο και τις σημαντικές μειώσεις που υφίστανται και οι αξιωματικοί, αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι υπάρχουν εγκλήσεις κατά
προβεβλημένων μελών του συνδικαλισμούς για προπαγανδιστική σπέκουλα εφησυχασμού.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι σε μυστική ομάδα στο viber που διατηρεί για τα μέλη της η ΠΟΑΞΙΑ διατυπώθηκαν βαριές εκφράσεις και κατηγορίες και από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιάννη Κατσιαμάκα για συνδικαλιστές σκληρούς υποστηρικτές του Σόιμπλε και των μνημονίων, που λησμόνησαν και τεχνηέντως αποπειράθηκαν να διαγράψουν από τη συλλογική μνήμη τη βασική επιδίωξη που ήταν η επαναφορά στο μισθολόγιο σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Αναγνώστης του bloko.gr μας έκανε κοινωνούς μικρού αποσπάσματος από όλα όσα έγραψε ο κ. Κατσιαμάκας, μαζί με τα αντίγραφα των μισθοδοσιών του φέτος και πέρσι, προς επίρρωση όλων όσα υποστηρίζει.

Γράφει ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ εγκαλώντας τον αξιωματικό συνδικαλιστή:  "ο ίδιος έχει δηλώσει ότι με το νέο μισθολόγιο χάνουμε και το 50% της επιστροφής από την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα πανηγυρίζει για τις μη μειώσεις!!! που σύμφωνα με αυτόν δεν υπάρχουν!!!
 Και επειδή φίλε Βασίλη  είπες ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε ένα ευρώ μείωση που σημειωτέον είμαι στην κατηγορία που υποτίθεται έχουν καί αύξηση σου παραθέτω το σημείωμα αποδοχών μου Ιανουαρίου 2017 με Ιανουαρίου 2018  όπου έχω μείωση 16.5 ευρώ στις καθαρές καταβλητεες αποδοχές που αν σε αυτές συμπεριληφθεί και η μείωση λόγω της αυξημένης παρακράτησης στο ΤΕΑΠΑΣΑ όπου λόγω συμπλήρωσης 35ετιας έχω διαγραφεί, η μείωση θα ξεπερνούσε τα 70 ευρώ αντί για αύξηση που θα έπρεπε να παίρνω! Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλάβω και τα 95 ευρώ των αναδρομικών που πήρα για τελευταία φορά αυτον τον μήνα! Συνολικά δηλαδή πάνω από 150 ευρώ οι αποδοχές μου από το νέο έτος!
 Κατά τα άλλα τις εξετάσεις σου τις πέρασες εκεί που έπρεπε κοπηκες όμως στην συνείδηση των συναδέλφων μας!"

Δείτε τις δύο μισθολογικές βεβαιώσεις αποδοχών του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ








_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια