Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη αναγνώστη: Αυτός είναι ο αξιωματικός "σουλατσαδόρος" με υπηρεσιακό όχημα στην Κέρκυρα

Ο αναγνώστης μας που έκανε στο bloko.gr την καταγγελία για τον σουλατσαδόρο αξιωματικό της Κέρκυρας με υπηρεσιακό όχημα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για
επαναφορά με νεώτερα στοιχεία. Ο αναγνώστης, πέρα από το κείμενο που θα διαβάσετε, μας κάνει γνωστά και τα στοιχεία ταυτότητας του αξιωματικού που καταγγέλλει και τα οποία, αυτονόητο είναι, βρίσκονται στη διάθεση της οποιασδήποτε ενδιαφερόμενης αρχής.


"Kαλησπερα κ.Καραϊβαζ, 27 χρονια στην αστυνομία, σας διαβαζω από την αρχή της δημοσιογραφιας σας στο bloko.gr και δεν θα σας εστελνα ποτε κατι ψευδες και αναληθες, από την αρχη της αναρτησης έγινε χαμός στην Αστυνομικη Διεύθυνση της Κέρκυρας. Ολοι αξιωματικοι ψαχνονται μεταξύ τους, ο Διευθυντης πανικοβλήθηκε, ο αξιωματικουλης σας νεαρος στην ηλικία δεν πτοηθηκε και κινείται κανονικα με τα οχηματα της υπηρεσίας (Cintroen), επιπληξη στον αξιωματικουλη καμία. Πτοηθηκαν και αγχωθηκαν οι αξιωματικοί μονο και μονο επείδη φοβουνται τις κρισεις.

υ.γ. ο αξιωματικούλης  θα κινείται ακόμα με υπηρεσιακό όχημα?? να πηγαινοερεχεται σπιτι του, για καφεδες??? και για διασκεδαση???"

Με εκτίμηση",


Διαβάστε την αρχική καταγγελία με τίτλο: Καταγγελία: Αξιωματικός κάνει... τσάρκες με υπηρεσιακό όχημα

Διαβάστε και το σχετικό ρεπορτάζ- έκκληση επαναφοράς με νέα στοιχεία υπό τον τίτλο: Ισχυρό παρασκήνιο γύρω από τον σουλατσαδόρο αξιωματικό της Κέρκυρας

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια