Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισχυρό παρασκήνιο γύρω από τον σουλατσαδόρο αξιωματικό της Κέρκυρας

Το bloko.gr υποδέχτηκε προ ημερών και δημοσίευσε καταγγελία σε ανάρτηση με τίτλο, "Καταγγελία: Αξιωματικός κάνει... τσάρκες με υπηρεσιακό όχημα". Πριν προχώρησουμε στο
επέκεινα της κατγγελίας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα εξής.

1. Όταν δεχόμαστε καταγγελία πρώτα τη δημοσιεύουμε στο όνομα του πλουραλισμού και της ελευθερίας διατύπωσης άποψης- γνώμης του αναγνώστη και στη συνέχεια, στο όνομα της δεοντολογίας τη διερευνούμε. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για ιδιοτελείς σκοπιμότητες, ευνοιοκρατία και ... φαβοριτισμό.
2. Όταν ιαπιστώνυμε το βάσιμο ή το αβάσιμο της καταγγελίας, δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο της δικής μας έρευνας, ανεξαρτήτως θετικής ή αρνητικής κατάληξης.
3. Δεν διαγράφουμε σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο της αρχικής καταγγελία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και για λόγους τους οποίου παραθέτουμε κι εξηγούμε στο αναγνωστικό κοινό.

Στο καθεαυτό σκέλος της συγκεκριμένης καταγγελίας, ερευνήσουμε το περιεχόμενο της από διαφορετικές και ασυσχέτιστες μεταξύ τους πηγές ενημέρωσης, χωρίς από πουθενά να μας προκύπτει κάποιο στοιχείο έστω και μερικής επαλήθευσης της. Έτσι παρακαλούμε τον αναγνώστη μας να επανέλθει με περισσότερα προσδιοριστικά στοιχεία. Διαφορετικά η καταγγελία του θα καταχωριστεί μεταξύ αυτών με γκρίζο κίνητρο και ευτελούς χαρακτήρα σκοπιμότητα.

Σε ότι αφορά στους αξιωματικούς της Κέρκυρας που θίχτηκαν και πειράχτηκαν με τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, τους συνιστούμε ψυχραιμία. Όταν κάποιος δεν έχει να φοβηθεί κάτι, δεν υπάρχει λόγος για ν' ανησυχεί.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια