Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αξιωματικοί της Αττικής καλούν τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκαταστήσει την αδικία με τα ξίφη

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής (ΕΝ.ΑΞ.ΙΑ) ζητά από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα να πάρει πρωτοβουλία και να επιδοθούν τα ξίφη στους
αξιωματικούς των  εκπαιδευτικών περιόδων 2013, 2014 και 2015.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:

 

Με αφορμή την αυριανή ορκωμοσία των νέων Υπαστυνόμων Β’ της Σχολής Αξιωματικών και την επίδοση των Ξιφών τους από την Αυτού Εξοχότητα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε σε ένα θέμα, που στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία μπορεί να φαντάζει ως έλασσον,  για τον αξιωματικό όμως σε συμβολικό επίπεδο είναι σημαντικό.

Αναφερόμαστε στην μη επίδοση των Ξιφών στις «σειρές» των αξιωματικών 2013, 2014 και 2015, οι οποίοι ορκίστηκαν και τους επιδόθηκαν «δανεικά» Ξίφη, τα οποία επέστρεψαν αμέσως μετά την ορκωμοσία τους και έκτοτε περιμένουν να τους επιδοθούν τα Ξίφη που δικαιωματικά τους ανήκουν.

Είναι αδιανόητο για ένα κράτος, έστω και στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, να μην μπορεί να εξασφαλίσει το αναγκαίο χρηματικό ποσό για την αγορά των Ξιφών.

Καλούμε τον κ. Αρχηγό του Σώματος, που καθημερινά καταδεικνύει την ευαισθησία και την αμέριστη συμπαράστασή του σε θέματα του προσωπικού και που υπό την Ηγεσία του την εκπαιδευτική περίοδο 2015-2016 και 2016-2017 επιδόθηκαν κανονικά τα Ξίφη στους νέους Υπαστυνόμους Β’, να αναλάβει πρωτοβουλία σε συνεργασία με την πολιτική Ηγεσία και να επιδοθούν άμεσα τα Ξίφη στις προαναφερόμενες «σειρές» των αξιωματικών, αποκαθιστώντας έτσι μία αδικία των προηγουμένων ετών.

 

                ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

               

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ                                                                     Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

            


 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια