Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

5ο Συνέδριο Security Project - Η εξωστρέφεια στην ασφάλεια γίνεται πράξη

Στις 26 & 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά το Συνέδριο Security Project, η κορυφαία ετήσια εκδήλωση για θέματα Διαχείρισης και Τεχνολογίας Ασφάλειας στην Ελλάδα. Το
 συνέδριο θα διακρίνεται όπως πάντα στις 2 θεματικές ημερίδες. Την 1η ημέρα – Παρασκευή 26 Μαΐου – θα πραγματοποιηθεί το  Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα - Σάββατο 27 Μαΐου – θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.
---

Η εξωστρέφεια στην ασφάλεια γίνεται πράξη 

Στη φετινή εκδήλωση  θα διοργανωθούν πάνελ συζήτησης με κορυφαίους επιστήμονες, αλλά και επιχειρησιακά στελέχη στο τομέα της ασφάλειας. Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης εγκληματικότητας αλλά και τρόπους προστασίας.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  Διευθυντές μεγάλων Ιδιωτικών Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα θα συζητήσουν μαζί για το κρίσιμο ρόλο και τις προοπτικές του Ιδιωτικού τομέα Ασφάλειας, ενώ Secuirty Managers κορυφαίων οργανισμών θα συζητήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και θα ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας.
---

Η τεχνολογία ως πυλώνας των έργων ασφάλειας

Στο 5ο Συνέδριο Security Project δεν θα γίνει απλά παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών των συστημάτων ασφάλειας. Θα δούμε όμως στην ΠΡΑΞΗ τις απαιτήσεις, τις υλοποιήσεις, τις δυνατότητες και τα οφέλη που προκύπτουν σε συγκεκριμένα έργα και εφαρμογές από την υιοθέητηση των νέων τεχνολογικών λύσεων στους τομείς των συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης, έξυπνων κτιρίων και φυσικά των συστημάτων βίντεο επιτήρησης. Έλληνες και Ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις των σύγχρονων τεχνολογιών ασφάλειας και τις βέλτιστες τεχνικές εγκατάστασης συστημάτων σε μορφή Case Studies
---

H Κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών της Ασφάλειας 

Το συνέδριο Security Project θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στην ασφάλεια στην Ελλάδα, Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν:
• Διευθυντές και Στελέχη Τμημάτων Ασφάλειας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημοσιών Οργανισμών
• Στελέχη Ιδιωτικών Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)
• Επιχειρησιακό Προσωπικό Ασφάλειας
• Επαγγελματίες Εμπορίας και Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας
• Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας
• Επιστήμονες, Ερευνητές, Ακαδημαϊκοί και Δημοσιογράφοι
---

Έκθεση χορηγών εταιριών

Στα πλαίσια του Security Project 2017 θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια