Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η κόλαση της Λέσβου και τα παιδιά ασπίδες, Σχόλιο αστυνομικού

Ανασύρουμε από τα μηνύματα για το ρεπορτάζ του bloko.gr "Τί λένε αστυνομικοί για την κλωτσιά αστυνομικού σε μετανάστες στη Λέσβο, Το παρασκήνιο μιας εικονικής πραγματικότητας που είδε ο πρωθυπουργός", κείμενο
κριτικής αστυνομικού ο οποίος περιγράφει πιο αναλυτικά απ' ότι εμείς την κατάσταση που επικρατεί.


 
"Μπορείτε απλά να πάτε και να ζήσετε και εσείς μια μέρα την κόλαση που επικρατεί στο σημείο καθημερινά τις τελευταίες 4-5 μέρες και ίσως σηκώσετε και εσείς το χέρι ή το πόδι. Στο συγκεκριμένο σημείο μεταφέρονται όλοι πλην Σύριων.

Πίστευα οτι οι Έλληνες είμαστε ζώα και δεν έχουμε παιδεία αλλά αυτοί είναι πολύ χειρότεροι. Χρησιμοποιούν τα παιδιά και τις γυναίκες σαν ασπίδες,παρατάνε τα παιδιά τους προκειμένου να βρουν τρόπο να περάσουν πρώτοι και αν είναι απαραίτητο δεν έχουν σε τίποτα να τα τσαλαπατήσουν κιόλας.

Εξαιτίας λοιπόν αυτης της έντασης αλλά και της ανοργανοσιάς που επικρατεί στην Δ.Α Λέσβου, αστυνομικοί των διμοιριών οι οποίοι δεν υπερβαίνουν τα 25άτομα, καλούνται να διαχειριστούν έναν όγκο 4000-5000 ατόμων μέσα στην ζεστη και την δυσοσμία φορώντας συνέχεια κράνος.Όσο επαγγελματίας και αν είσαι κάποια στιγμή θα παρεκτραπείς.
Γι αυτό καλό είναι αν δεν δεις και δεν ζήσεις κάτι να μην το κρίνεις"
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια