Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Πολιτεία δεν κατάφερε να περιορίσει τον επίδοξο βιαστή και την πλήρωσε ο Διοικητής


Η υπόθεση με τη δράση του νεαρού επονομαζόμενου ''Δράκου των Εξαρχείων'' έχει σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να αποτελέσουν οδηγό ώστε να διορθωθούν πράγματα αναφορικά με τους περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται αλλά και για το τί πρέπει να κάνει η Ελληνική Αστυνομία.

40 αλλοδαποί από τη δομή της Μαλακάσας στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται ο συλληφθείς πρέπει, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί, να εμφανίζονται στο Τ.Α. Ωρωπού. Πόσοι πηγαίνουν; 3 είναι η απάντηση. 

Πώς ένα τμήμα που πρέπει να επιτηρεί δομές μεταναστών, να βγάζει περιπολία, να εξιχνιάζει υποθέσεις, να βγάζει ταυτότητες θα καταφέρνει να ψάχνει και όσους δεν εμφανίζονται;

Επίσης το Τ.Α. Ωρωπού στις 21 Νοεμβρίου έστειλε έγγραφο ενημερώνοντας τη Δικαιοσύνη ότι στις 20 που όφειλε να εμφανιστεί ο νεαρός, δεν εμφανίστηκε.

Ένα Διοικητή ο οποίος έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια όπου μαζί με τους συναδέλφους του έχουν προχωρήσει με πολλές συλλήψεις και εξιχνιάσεις κλοπώνληστειών ακόμη και  σεξουαλικών επιθέσεων αντί να τον επιβραβεύσεις τον μετακινείς με άκομψο τρόπο.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο νεαρός αποφυλακίστηκε διότι παρήλθε το χρονικό όριο και δεν είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Σπύρος Λεβειδιώτης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από την υπηρεσία μου πολλές φορές στο παρελθόν έχει ενημερωθεί η εισαγγελία για άτομα που παραβίασαν τους περιοριστικους όρους και η απάντηση της ήταν ένα έγγραφο προς εμάς να μας υποβάλει μια υπεύθυνη δήλωση ο υπόχρεος για ποιον λόγο δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε. Αυτό μόνο και ουδεμία επίπτωση είχε κανείς από αυτούς ποτέ. Μετά φταίει η Αστυνομία που δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Άσε που με διαταγή της εισαγγελίας παρουσιάζονται στην υπηρεσία μας άτομα που δεν διαμένουν στην περιοχή γιατί έτσι τους βολεύει!