Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για το ξύλο αστυνομικών σε άτομο που είχαν ακινητοποιήσει στην πλατεία Βικτωρίας - Διατάχθηκε ΕΔΕ




Πρόκειται για ένα βίντεο όπου αστυνομικοί ακινητοποίησαν έναν νεαρό στην οδό Αριστοτέλους και τον χτυπούσαν


Σχετικά με υλικό που κυκλοφορείται από περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί και συλληφθείς, θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους και τους υπηρεσιακούς κανόνες. Για αυτό και θα διεξαχθεί κατεπείγουσα διοικητική εξέταση για την διαλεύκανση του περιστατικού, καταρχάς, και την απόδοση τυχόν ευθυνών σε δεύτερη φάση.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σύλληψη με τριαντάφυλλα, δεν γίνεται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλεος!!!! Στα επεισόδια δεν πρέπει να πλησιάζουν οι αστυνομικοί ,γιατί θα βγει στον αέρα καμμιά ταινία που "στραβοκατουράνε" και άντε πάλι θα διαταχθεί ΕΔΕ!!! Ας βγουν λοιπόν από τα γραφεία τους οι μάχιμοι των γραφείων , ο υπουργός που ξέρει πως αντιμετοπίζονται οι αριστεροδεξιοι μπαχαλάκιδες κι ο εκάστοτε Εισαγγελέας ,για να δουν πως είναι η πραγματικότητα κάτω στην γη !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως πρεπει να σας το πουνε σε μερικους φιλοτιμους σε ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ κλπ ; Μην ασχολειστε. Καντε οτι κοιμαστε. Πειτε οτι χαλασε ο ασυρματος. Πειτε οτι λιποθυμησατε. Πειτε οτι σας επιασε κοψιμο. Πιειτε τον καφε σας και αφηστε το μπαχαλο να κυριευσει τη χωρα. Δεν θελουνε αστυνομευση. Δεν θελουνε την επιβολη της ταξης. Ολα οσα λενε ειναι για το θεαθηναι. Οσοι δεν ακουνε ας πανε κατηγορουμενοι σε δικαστηρια και ας απολογουνται σε ΕΔΕ μεχρι να βαλουν μυαλο.