Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά να μετάγονται οι συλληφθέντες κακοποιοί στο Δικαστικό Μέγαρο και ν' αποχωρούν με το χαμόγελο στα χείλη''


Aνάρτηση του Αλέξανδρου Σφελινιώτη
Η σημερινή απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι δύο αλλοδαποί που:

1.Εκλεψαν αυτοκίνητο

2.Καταδιωχθηκαν από συναδέλφους όμορου νομού

3.Προκαλεσαν φθορές σε δύο περιπολικα οχήματα τα οποία επιχειρησαν να τους σταματήσουν

4. Παραβίασαν άπειρες φορές τον ΚΟΚ στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια τους να
αποφύγουν την σύλληψη

5.Εθεσαν σε προφανεστατο κίνδυνο ακόμα και κίνδυνο ζωής οδηγούς οχημάτων και πεζούς με τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσαν.

6.Κινηθηκαν αντίθετα σε κεντρικοτατο δρόμο της πόλης και προσέκρουσαν πάνω σε αστικό λεωφορείο,

προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς αλλά όχι σε εμάς τους Αστυνομικούς του πεζοδρομίου.
Διότι έχουμε συνηθίσει σε αυτήν την αντιμετώπιση.

Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά,να μετάγονται οι συλληφθέντες κακοποιοί στο δικαστικό μέγαρο και ν αποχωρούν με το χαμόγελο στα χείλη,λες και πήγαν επίσκεψη.
Καθημερινά αποδεικνύεται με πράξεις ,πως πολλοί θέλουν να σπάσουν το φρόνημα των αστυνομικών που μάχονται στο πεζοδρόμιο και να μας κάνουν να μην ασχολούμαστε.

Αλλά όχι κύριοι.Δεν θα σας κάνουμε την χάρη.Ταχθηκαμε να προστατευουμε τον πολίτη και όσα εμπόδια και να μας βάζετε εμείς θα βρίσκουμε τρόπους να τα υπερπηδάμε.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν η πολιτεία (ΝΔ στην προκειμένη στιγμή) σε φτύνει σαν αστυνομία, σαν ανθρώπινη ύπαρξη και εσύ προσποιείσαι ότι βρέχει.