Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Λουκά Δρακογιώργου


Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι στο κοιμητήριο Ζωγράφου τον αρχιφύλακα Λουκά Δρακογιώργο που έφυγε από τη ζωή όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του.

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την γαλανόλευκη. Οι συνάδελφοί του στάθηκαν προσοχή με την μπάντα της ΕΛΑΣ και τις σειρήνες από τις μηχανές των αστυνομικών να συνοδεύουν τον αδικοχαμένο αστυνομικό στην τελευταία του κατοικία.

Ο Αρχιφύλακας πήγε στη λεωφόρο Κατεχάκη ώστε να καταγράψει ένα τροχαίο ατύχημα. Στις 22:30 ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε. Μεταφέρθηκε στο 410 όμως ήταν αργά.

Ο οδηγός του οχήματος γιατρός στο επάγγελμα, είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν είδε τον αστυνομικό. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν βρισκόταν ή όχι υπό την επήρεια αλκοόλ ή οποιασδήποτε άλλης ουσίας. Συνάδελφοί του θύματος σημειώνουν ότι στο σημείο είχαν τοποθετηθεί κώνοι και υπήρχε η κατάλληλη σήμανση.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Καραμαλάκης, ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Eλευθέριος Γκαρίλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Νικόλαος Σπανουδάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Αστέριος Μαντζιώκας, Ο Διευθυντής Τροχαίας Αττικής Χρήστος Παπαφιλίππου, ο Ταξίαρχος Σπύρος Λάσκος,  ο Διοικητής του εκλιπόντος Ιωάννης Δημητρακόπουλος και ο απόστρατος Αξιωματικός Δημήτης Παπαδήμος.

Τον άτυχο αστυνομικό συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννα Γκελεστάθη και ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Συνδρεβέλης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης.

Επίσης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δημοσθένης Πάκος και Αντιπρόεδρος Νίκος Ρήγας.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια