Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Του έκαψαν το ΙΧ την ώρα που ήταν κρατούμενος για εκβίαση (ΦΩΤΟ)


Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι τοπικές Αρχές, το περιστατικό εμπρησμού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οδό Ευβοίας, στην Πάτρα.

Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24 το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση πυροσβεστικής και αστυνομίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι έβαλαν τη φωτιά στο ΙΧ την ώρα που ο ιδιοκτήτης ήταν κρατούμενος στην Ασφάλεια Πατρών για υπόθεση εκβίασης. Πρόκειται για γνωστό άτομο της νύχτας ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει πρωτοστατήσει σε διάφορα επεισόδια.

Ερωτήθηκε μάλιστα από τους αστυνομικούς για την υπόθεση δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει καμία προστριβή.



Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για εκβίαση.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμα ημεδαπός άνδρας, συνεργός των συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, την 22-4-2023, στην Πάτρα, ο ένας κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα, όπου εργαζόταν υπάλληλος και με απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας, απαίτησε από τον τελευταίο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, ως υποτιθέμενη οφειλή προς τον έτερο συλληφθέντα.

Το θύμα και ο κατηγορούμενος συναντήθηκαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, όπου ο τελευταίος παρέλαβε από τον παθόντα, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Σε σωματική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στον πρώτο συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, (160) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο".



Πηγή: tempo24.news






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια