Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

-->

Αποδεύσμευση αστυνομικών και αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας


Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ασφάλεια στη χώρα και το ρόλο της αστυνομίας

Έξυπνη και στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με επιχειρησιακές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της σε τοπικό επίπεδο. Δίνουμε έμφαση στην αξιοποίηση πληροφοριών και στην ανάλυση δεδομένων. Ενίσχυση πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

5.000 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από δευτερεύουσες υπηρεσίες γραφείου και ενισχύουν τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής, αξιοποιώντας την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να ενισχύσουμε την ασφάλεια από τα σύνορα μέχρι τον κυβερνοχώρο.

Ενίσχυση Λογοδοσίας και αντιμετώπιση της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Εφοδιασμός των αστυνομικών πρώτης γραμμής με κάμερες

Κατασκευάζουμε νέα καταστήματα κράτησης, ολοκληρώνουμε την μετεγκατάσταση του Κορυδαλλού, δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση και στην επανένταξη των κρατουμένων.



Διαβάστε επίσης: Για την αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, ανάλογα με τις Υπηρεσίες όπου υπηρετεί δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνει λόγο για αστυνομικη αυθαιρεσία ο ένας (ΝΔ) και για αναγνώριση επικινδύνου ο άλλος (ΣΥΡΙΖΑ). Τωρα άντε να εξηγήσεις σε έναν συνταξιούχο χωροφύλακα ποιος ειναι ο μπλε και ποιος ειναι ο ροζ.