Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απορία αστυνομικού για το επίδομα επικινδυνότητας


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr:

Χρόνια τώρα περιμένουμε το αυτονόητο:

Ναι, θα το ξαναδιαβάσετε. Επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Περιμένατε να το  πάρουμε με (ψευτο) δεξιά κυβέρνηση; Όχι.. μην ξεχνάτε ότι τα κλεμμένα  χρήματα μας -συμφωνα με το ΣτΕ - ο ΣΥΡΙΖΑ το έδωσε σχεδόν άμεσα, η ΝΔ με  δόσεις των 13€ χωρίς προσαυξήσεις.

Στο θέμα μας λοιπόν.

Τι περιμένουμε από τους συνδικαλιστές μας αφού η πολιτική ηγεσία μας  δείχνει τον δρόμο;

Μας λέει ότι το επάγγελμα μας δεν είναι τόσο επικίνδυνο ώστε να συγκριθεί  με έναν οδοντοτεχνίτη, ή έναν που κάνει εργοθεραπεία, βάζοντας παιδιά να  ζωγραφίζουν κύκλους. Οργή με τα επαγγέλματα αυτά; Όχι. Γίνεται η σύγκριση  ώστε να φανεί η κατάντια, και ο ξεπεσμός του κράτους.

Και ερωτώ:

 αφού δεν είναι επικίνδυνο και ανθυγιεινό, πως ορίζεται η αστυνομική  ενέργεια του οποιουδήποτε οχηματος λάβει ένα σήμα, είτε σε ληστεία, κλοπή,  σωματικές βλάβες, συναγερμός σε οικια-καταστημα , ενδοοικογενειακή βία, και  άλλα τόσα, τα οποία εγκυμονούν τεράστιους κινδύνουςκαι πόσο δε, όταν  απαιτείται κάποια καταδίωξη είτε με όχημα είτε με τα πόδια. Αφού όλα αυτά  τα οποία είναι πραγματικά μέρος της καθημερινότητας μας, και η κοινή απλή  λογική φωνάζει ξεκάθαρα ότι είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ όλα αυτά, τι πρέπει να πράττει  ο κάθε αστυνομικός, σε όλα τα παραπάνω επεισόδια, ώστε να μην πλησιάζει την  πιθανότητα να διατρέξει κίνδυνο; Περιμένουμε από τους συνδικαλιστές μας, να  πράξουν τα δέοντα λοιπόν. Να μας πουν, πώς να συμπεριφερόμαστε ώστε να μην  πλησιάζουμε ΚΑΝ την πιθανότητα ώστε να συναντήσουμε κάποιον κίνδυνο!!!!!!  Πως θα πρέπει να το αποφύγουμε από εδώ και πέρα; Έτσι δεν οφείλουμε στους  εαυτούς μας και στις οικογένειές που μας περιμένουν;

 Τι πρέπει να τονιστεί  στις αστυνομικές μας ενέργειες της άμεσης αντιμετώπισης; αφού αυτό μας λέει και ο κύριος Μητσοτάκης. Ξεκάθαρα.  Άμεσα παρακαλώ, και  εσύ κύριε γερακαρακο να ξέρεις ότι όλο αυτο είναι μπούμερανγκ για την  επόμενη (τυχόν) πολιτική σου κίνηση.





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κανανε εδω


https://www.bloko.gr/2023/02/blog-post_543.html