Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσιεύματα για περιστατικό στο λόφο του Στρέφη


Σχετικά με δημοσίευμα σε ιστοσελίδα του διαδικτύου που αναπαράγεται σε σημερινή εφημερίδα, το οποίο αναφέρεται σε εντολές που δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στο λόφο Στρέφη στην περιοχή των Εξαρχείων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Την 25-03-2023 και περί ώρα 14:00, η απογευματινή βάρδια της ομάδας των αστυνομικών που εκτελούσε υπηρεσία στο εν λόγω σημείο, ενημερώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάθροιση ατόμων στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται στην είσοδο του Λόφου.

Ακολούθως, τα συγκεντρωμένα άτομα απέκλεισαν την είσοδο/έξοδο τοποθετώντας τραπεζοκαθίσματα και ως εκ τούτου οι αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν στο σημείο έλαβαν τα προβλεπόμενα μέτρα αυτοπροστασίας.

Κατά τη λήξη της απογευματινής βάρδιας περί την 21:45 ώρα, η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε εντολή να αντικατασταθεί από τη νυχτερινή βάρδια, η οποία θα προσέγγιζε το σημείο πεζή, ωστόσο με δική τους θέληση παρέμειναν στο σημείο έως ότου ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Η αντικατάσταση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με νεότερη εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων την 00:40 ώρα ενώ για την υπερεργασία τούς χορηγήθηκε και έλαβαν μία επιπλέον ημερήσια ανάπαυση.

Το περιστατικό διαχειρίστηκε εξ’ ολοκλήρου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι απορίας άξιον,ποιος βλαμμένος κάθεται και γράφει τέτοιες ανακοινώσεις και το ίδιο ερώτημα ισχύει και στο ποιός ηλίθιος τις δίνει στη δημοσιότητα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σηκώνουμε το μαγικό χαλι και τα ρίχνουμε όλα από κάτω.
Έρχεται η στιγμή όμως που δεν μπορούν να κρυφτούν όλα και τότε η έκρηξη είναι τεράστια(ΟΣΕ)με όλο τον σεβασμό στα θύματα.
Και στην αστυνομία η κατάσταση είναι οριακή.
Ποιός όμως έχει το σθένος να πει στον Βασιλιά ότι είναι γυμνός?
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ