Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του νεαρού που πυροβολούσε με δύο πιστόλια στον αέρα


Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στα Άνω Λιόσια, στην οδό Φυλής



Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό νεαρού που πυροβολούσε στη μέση του δρόμου με δύο όπλα, έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στα Άνω Λιόσια, στην οδό Φυλής, όταν κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού ο νεαρός άνδρας πυροβόλησε στη μέση του δρόμου, τουλάχιστον έξι με επτά φορές.


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η δημοσίευση του βίντεο με τους πυροβολισμούς έγινε λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό 72χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε γλέντι και καθόταν σε τραπέζι όταν ένιωσε ένα τσούξιμο στο πόδι.

Σηκώνοντας το παντελόνι του διαπίστωσε ότι είχε καρφωθεί στη γάμπα του μία βολίδα και είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, και είναι καλά στην υγεία του. Διαπιστώθηκε πως η σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών.

Πηγή: www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά πέφτει από τα σύννεφα η κοινωνία μας που μάλλον Ρομά, πυροβολεί με 2 πιστόλια μέρα μεσημέρι στα Άνω Λιόσια... σε ένα από τα παραδοσιακά γκέτο (άβατα επίσης το Υπουργείο ακούει ;) των Ρομά δηλαδή.
Και εγώ εκπλήσσομαι να πω την αλήθεια. Εκπλήσσομαι που πυροβολεί μόνο ένας, μόνο με πιστόλια και όχι με καλάσνικοφ και μόνο στα Άνω Λιόσια. Τι έγιναν στο Ζεφύρι ; Στην Αγία Βαρβάρα ; Στο Μενίδι ; Φλώρεψαν, φτώχυναν και δεν έχουν λεφτά για σφαίρες ή έγιναν μουσουλμάνοι και θα πυροβολούν στο Ραμαζάνι από εδώ και στο εξής ;
Θα το μάθουμε το 15αύγουστο, γιατί την Παναγία την τιμούνε πάρα πολύ οι Ρομά. Εκεί να τους δω.