Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημοσθένης Πάκος: Πότε θα ξεκινήσουν οι έρευνες και για τους μπαχαλάκηδες;


Σχόλιο του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένη Πάκου με αφορμή τα γεγονότα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο:

Είναι η πολλοστή φορά που κάποιοι γνωστοί μπαχαλάκηδες προσπαθούν να κάνουν την Αθήνα εμπόλεμη ζώνη. Το τι έγινε ακριβώς και τι ενέργειες έκαναν οι συνάδελφοί μας θα το δείξει η πειθαρχική ή η ποινική έρευνα, που διεξάγεται. Από ‘κει και έπειτα Είναι η πολλοστή φορά που κάποιοι γνωστοί μπαχαλάκηδες προσπαθούν να κάνουν την Αθήνα εμπόλεμη ζώνη. Το τι έγινε ακριβώς και τι ενέργειες κάνανε οι συνάδελφοί μας θα το δείξει η πειθαρχική ή η ποινική έρευνα, που διεξάγεται. Από ‘κει και έπειτα οφείλουμε κάποια στιγμή να διεξάγουμε και ποινικές έρευνες ως κράτος και σ’ αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι με κουκούλες και κράνη βγαίνουν μέρα – μεσημέρι και προσπαθούν να κάψουν αυτοκίνητα και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

 βγαίνουν μέρα – μεσημέρι και προσπαθούν να κάψουν αυτοκίνητα και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Δημοκρατικό τόξο που τόσο συχνά γράφεις αγαπητέ στα άρθρα σου θα το λύσει το θέμα που γράφεις. Τα προσεχή 4 χρόνια όταν επανεκλεγεί. Αν δεν τι κάνει σε 4 χρόνια, θα το κάνει σε 4 τέρμινα.
Το δούλεμα έχει και τα όριά του. Μηδέν υποστήριξη στο συνάδελφο που απειλήθηκε άμεσα η ζωή του. Ντροπή σε όλους τους εκλεγμένους για τη σιωπή σας.