Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να γλιτώσει από τους κουκουλοφόρους έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο


Περιπολικό της Άμεσης Δράσης περνούσε νωρίτερα από την Πατησίων έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και εγκλωβίστηκε στην κίνηση.

Εκείνη τη στιγμή κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στο κτίριο βγήκαν στο δρόμο και κινήθηκαν απειλητικά προς το περιπολικό και τους αστυνομικούς ενώ άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί βγήκαν από το όχημα και επιχείρησαν να απομακρυνθούν με τον έναν να πυροβολεί στον αέρα.



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κακως πυροβόλησε. Έπρεπε να περιμένει να τον σκοτώσουν ή να τον αφήσουν ανάπηρο. Άλλωστε οι ζωές των αστυνομικών δεν μετράνε. Σημασία έχει να κάνουν το κέφι τους οι λεφτάδες μπαχαλάκηδες και να μην τους χαλάσει κάτι τη φιέστα. Α και να μην ξεχάσουν οι συνδικαλιστές να λιβανίσουν τη Νέα Δημοκρατία και οι μπλε χωροφύλακες να τιμήσουν με την ψήφο τους αυτό το κόμμα που τόσο πονάει τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητά τους, σε δήθεν αντίθεση με άλλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμεσα ενέργειες από συνδικαλιστές να καταργηθεί το όπλο και στη θέση του να μπει φαρμακείο με μπεταντίν, γάζες, γύψο, νάρθηκα και αλοιφές για εγκαύματα για να περιποιούνται άμεσα τα τραυματά τους ή αστυνομικοί, όποτε ένας πολίτης θέλει να ξεσπάσει πάνω του. Θα το πάω ένα βήμα πιο πέρα ώστε να συμπεριληφθεί στον εξοπλισμό και ένα κουτί προφυλακτικά. Μπορεί οι διαδηλωτές να έχουν όρεξη να "πηδήξουν" κυριολεκτικά τον αστυνομικό, να μην κολλήσουν και κάτι. Μέχρι 12 επιβήτορες όμως κάθε φορά, όχι παραπάνω. Τώρα αν πεθάνει ο χωροφύλακας δε μας μοιάζει. Αναλώσιμοι είναι, θα βρεθούν άλλοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ο αστυνομικος ηταν στα επισημα και οροστστευε καποιον πολιτικό και εριχνε στον αερα, ανδραγαθια θα του εδιναν που έσωσε εναν απο αυτους!! Τωρα, προσπαθησε να σωσει τον εαυτο του?? Καλυτερα να πέθαινε εεε?? Ευτυχως που σωθηκαν οι συνάδελφοι!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν τους νοιαζουμε στο παραμικρό.
Σε νομιμες ενεργειες διαθεσιμοτητα και δεν τους ενδιαφερει πως θα ζησει αυτος ο ανθρωπος και η οικογενεια του. Να το βλέπουμε ως παραδειγμα πως θα κανουμε την δουλεια πλεον...καφε και ηρεμια. Ενα καλο ρολογακι να βλεπουμε αν περναει το 8ωρο