Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Δεν γίνεται να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρίζουν σφαγμένα''


Η μητέρα του 18χρονου ξέσπασε κατά τη διάρκεια σημερινών της δηλώσεων. Ο γιος της πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου όμως ο τραυματισμός από το μαχαίρι του ανήλικου δράστη στον λαιμό και στην κοιλιά παραλίγο να αποβεί μοιραίος.

 ''Μαμά συγνώμη. Εννοούσε την ταλαιπωρία, το άγχος μου, την στενοχώρια μου, όλα αυτά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν γίνεται να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρίζουν σφαγμένα'', είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Ο 17χρονος που συνελήφθη από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για τη ληστεία και τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού οδηγήθηκε το πρωί στην εισαγγελέα ανηλίκων.  Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σε βάρος του αλλά και στον συνομήλικο συνεργό του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


 






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψήφιζε εσύ τα γνωστά που πρεσβεύουν πως " Νόμος είναι το δίκιο του κακοποιού" για να παραφράσω το γνωστό σύνθημα, με δήθεν υπέρβαση άμυνας, η ζωή ειναι υπέρτερη της περιουσίας κλπ γλυκανάλατα και θα μας σφάζουν και μέσα στα σπίτια μας, όχι μόνο σε βόλτα.....