Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γερακαράκος: Σχεδιάζουμε το μέλλον για εμάς και την κοινωνία


Ανάρτηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

«Σχεδιάζουμε το μέλλον για εμάς και την κοινωνία»
- Συνάδελφοι, με την ιστορικά, μεγαλύτερη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, λόγω του αυξανόμενου κύρους της Ομοσπονδίας και την ομόφωνη έγκριση του Ψηφίσματος για το νέο διεκδικητικό μας πλαίσιο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 33ου τακτικού πανελλαδικού μας συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου 2023, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ανοδική πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος, το οποίο αφήνει πίσω του συγκεκριμένες δράσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.
- Ως ΠΟΑΣΥ ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Διαβάστε και δείτε όλες τις ομιλίες εδώ https://bit.ly/3m0w5Ma




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας εύχομαι να καταφέρετε να πάρετε και το επικίνδυνο μέχρι το 2058...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηδέν από μηδέν πόσο μας κάνει Πρόεδρε; Αυτό καταφέρατε και οι 720 αντιπροσώποι του συνεδρίου. Δεν εξασφαλισατε τίποτα για το μέλλον αυτό που έγινε είναι ότι μπήκε σφραγίδα που επικύρωσε ότι ο αστυνομικός δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε αυτονοητα. Δηλώστε λοιπόν όλοι μια παραίτηση να μη σας πληρώνουμε κιόλας από τα λίγα που μας δίνουν για μισθό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά την τραγική αποτυχία για νέα μισθολόγια, αύξηση αποζημίωσης εκτός έδρας ,πενθήμερων ,νυχτερινων , απόδοση επικίνδυνου , μείωση εισφορών για την τριετία σχεδίασε το δικό σου μέλλον και άσε των συναδέλφων σου γιατί το χαντακωσες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να είσαι πολιτικός, τι να είσαι συνδικαλιστής, το ένα και το αυτό. Πρώτοι στα ψέματα και στα λόγια τα μεγάλα. Εμείς φταίμε. Του χρόνου λίγο πριν τις εκλογές, τότε που θα σας πονέσει περισσότερο η διαγραφή... Σε ΑΤ υπηρετώ άλλωστε, κουπί στην γαλέρα της ΕΛ.ΑΣ κάνω, αλλά σας έχω γραμμένους.. ψεύτες συνδικαλιστές!