Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγανάκτηση Στρατιωτικών για εξαίρεση από επίδομα 600€ και απλήρωτες περιπολίες στον Έβρο–Επιστολή σε ΥΠΕΘΑ-ΥΠΟΙΚ




Αντιδρούν οι Στρατιωτικοί για την εξαίρεση τους από το επίδομα των 600 ευρώ

Αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων καθώς όπως φαίνεται εξαιρέθηκαν από το επίδομα των 600 ευρώ, παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού.Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα κ. Μπέσκος, έστειλε σχετική επιστολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Οικονομικών.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας, αναδεικνύει και το ζήτημα μη πληρωμής των οδοιπορικών εξόδων των Στρατιωτικών που εκτελούν περιπολίες στον Έβρο, χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση από το ΥΠΟΙΚ γιατί συμβαίνει αυτό.

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:


ΠΗΓΗ: ioniantv.gr



Πηγή: www.staratalogia.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος στρατιωτικός θέλει δέχομαι για αμοιβαία μετάταξη από αστυνομία. Δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει να μην έχεις καθόλου μέσα να δουλέψεις, να είσαι μέσα στην κοινωνία, ότι και να κάνεις να φταις, η ζωή σου να μην έχει καμία αξία για την κοινωνία, τα παιδιά σου να ειναι απλά τα παιδιά του μπάτσου, να σε φτύνουν και να σε εχθρεύονται όλοι, να κινδυνεύεις ή να σε βρεθείς κατηγορούμενος ή τραυματισμένος συχνά πυκνά, να μην ξέρεις πότε δουλεύεις, που δουλεύεις, πότε σχολάς κλπ κλπ