Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαυροειδάκος για γερανό της ΕΛΑΣ: "Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του οδηγού - Κάτι κάδους χτύπησε"



"Ο συνάδελφος έκανε τη δουλειά του - Είχε δεχτεί επίθεση στα 50 μέτρα από το σημείο - Δεν υπάρχει τροχαίο εδώ, κάποιους κάδους χτύπησε ο συνάδελφος" είπε ο γ.γ. ειδικών φρουρών Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος



"Άκρως επαγγελματική συμπεριφορά" χαρακτήρισε την ενέργεια του του οδηγού του γερανού της ΕΛ.ΑΣ. που παρέσυρε κάδους στην Ακαδημίας και εκσφενδόνισε διαδηλωτή, ο γ.γ. ειδικών φρουρών Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος.



Μιλώντας στην εκπομπή του Open "ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ", είπε πως "κάποιους κάδους χτύπησε" και "έκανε τη δουλειά του", ενώ στο βίντεο "χτυπάει ο διαδηλωτής από τον κάδο τον οποίο σωστά παρασύρει ο συνάδελφος".


Ταυτόχρονα, σχολίασε το βίντεο με τη διμοιρία των ΜΑΤ στο Σύνταγμα λέγοντας πως δεχόταν επιθέσεις με μολότοφ.





"Άλλοι λένε ότι πανικοβλήθηκε, ότι φοβήθηκε ότι ήταν σε πανικό. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Ο συνάδελφός μου ενήργησε άκρως επαγγελματικά, ο γερανός κινείται μέσα σε κυκλοφορία, δεν είναι κλειστός ο δρόμος" είπε ο κ. Μαυροειδάκος στο OPEN και συμπλήρωσε:

"Αν δείτε το βίντεο από την αρχή είναι εγκλωβισμένος στα αυτοκίνητα και αναπτύσσει ταχύτητα γιατί βλέπει τους κάδους, χωρίς να στρέφεται ενάντια σε πολίτες. Στο βίντεο χτυπάει ο διαδηλωτής από τον κάδο τον οποίο σωστά παρασύρει ο συνάδελφός μου. Το όχημα θεωρείται όπλο στο νόμο όταν υπάρχει τροχαίο. Δεν υπάρχει τροχαίο εδώ, κάποιους κάδους χτύπησε ο συνάδελφος.

Είχε δεχτεί επίθεση στα 50 μέτρα από το σημείο. Έχει ενεργήσει άκρως επαγγελματικά, είναι ένας έμπειρος αστυνομικός που εργάζεται 10 χρόνια. Ο γερανός πάει για να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας διότι όταν γίνονται συγκεντρώσεις υπάρχουν και γερανοί γι' αυτή τη δουλειά. Ο συνάδελφος έκανε τη δουλειά του. Όσο για τη διμοιρία που μπήκε μέσα στην πορεία, δέχεται επιθέσεις με μολότοφ".


Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτος ειναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!Διπλα στον συναδελφο μεχρι τελος.Ακους κυριε Μπαλασκα;;;;;