Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών ο γιος Ντογιάκου: Τι είπε ο Οικονόμου για το «ασυμβίβαστο»




Μετακλητός υπάλληλος στο Υπουργείο Μεταφορών είναι ο δικηγόρος Ευάγγελος Ντογιάκος, γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου που ανέθεσε την Τετάρτη την εποπτεία των ερευνών για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη στον εισαγγελέα Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Ερώτηση για το «ασυμβίβαστο» μεταξύ της εμπλοκής Ντογιάκου με τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη - λόγω της απασχόλησης του γιου του ως μετακλητού υπαλλήλου του Κώστα Καραμανλή - τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Γιάννη Οικονόμου.



Πιο συγκεκριμένα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου κλήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση της απασχόλησης του γιου Ισίδωρου Ντογιάκου ως μετακλητού συνεργάτη του παραιτηθέντα Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή από το 2019, αλλά και να σχολιάσει το ενδεχόμενο ασυμβίβαστο. Παραιτούμενος ο Υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση νομίζω. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πέρα και πάνω από τέτοιου είδους προσεγγίσεις - απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Σημειώνεται πως η πρόσληψη του Ευάγγελου Ντογιάκου κοινοποιείται σε ΦΕΚ της 3ης Οκτωβρίου 2019 (3689).








Πηγή: www.dikaiologitika.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Υπουργού Μεταφορών ;Μόνο σε εμένα αυτό φαίνεται παράξενο; Μυρίζει διαπλοκή.