Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδική εκλογική αποζημίωση ζητούν οι Εξωτερικοί Φρουροί του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη


Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: Καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης, στους Εξωτερικούς Φρουρούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόληση τους, κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των Βουλευτικών εκλογών της 21/05/2023.



Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,


όπως σαφώς γνωρίζετε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κο Κυριάκου Μητσοτάκη, από το 2019 η Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, ανήκει πλέον στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η εν λόγω υπηρεσία αποτελεί ειδικό ένοπλο σώμα και έχει τα ίδια καθήκοντα σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΠΔ 215/2006 με εκείνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενόψει της έκδοσης ΚΥΑ (Υπουργείο Εσωτερικών - Υπουργείο Οικονομικών) και λαμβάνοντας υπόψιν την υπάρχουσα ανάγκη παροχής έκτακτης εκλογικής εργασίας, από το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την αντιμετώπιση των αυξημένων διεργασιών, προπαρασκευής και διενέργειας, των βουλευτικών εκλογών της 21/05/2023 παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν στην άνωθεν ΚΥΑ και οι εξωτερικοί Φρουροί των Καταστημάτων Κράτησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΛΗΣ                                        ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ







Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη μια ντροπιαστική ανακοίνωση των "θα θέλαμε να είμαστε αστυνομικοί"εξωτερικών φρουρών που μονίμως ζητούν λεφτά για ανύπαρκτες υπηρεσίες που δήθεν παρέχουν ή θα παράσχουν.Αν κύριοι έχετε τα ίδια καθήκοντα με την Αστυνομία,όπως λέτε, τότε περιμένω να σας δω να φυλάτε εκλογικά κέντρα,να παρίσταστε σε εκλογικές ομιλίες και να εργαστείτε τις απαιτούμενες παραπάνω ώρες τις ημέρες των εκλογών. Προφανώς όλοι μπορούν να ελπίζουν σε ένα ακόμα προεκλογικό μποναμά αλλά μην το ξεφτιλίσουμε τελείως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και εσύ που φυλάς εκλογικά τμήματα τι κάνεις ακριβώς; Από την τσέπη σου θα τα δώσεις; Όπως μας πήραν στο υπουργείο σας να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους.
Έλα να δεις τι κάνουμε στις φυλακές και μετα να κάνεις το σχόλιο σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι αστυνομικοί θα πάρουν το επίδομα όχι μόνο όσοι πηγαίνουν σε ομιλίες ή φυλάνε εκλογικά κέντρα. Και επειδή μάλλον δεν το ξερεις μάθε ότι όλα τα καταστήματα κράτησης είναι εκλογικά κέντρα.