Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπαλάσκας για το περιστατικό με τον γερανό της ΕΛΑΣ – “Πανικοβλήθηκε, δεν έπρεπε να αναπτύξει ταχύτητα”




"Έπρεπε να εμβολίσει τους κάδους σιγά σιγά"


Αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση του γερανού της ΕΛΑΣ να προσπαθεί να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Ακαδημίας, περνώντας ξυστά από πολίτες που βρισκόντουσαν στην περιοχή μετά το τέλος του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη.



Ο οδηγός του γερανού, βλέπει ότι υπάρχει κινητικότητα μπροστά και πάνε να του κλείσουν το δρόμο με δύο κάδους, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, χτυπά τους κάδους και φεύγει από το σημείο με έναν τουλάχιστον πολίτη να τραυματίζεται από τον κάδο, με την Αστυνομία να διατάσσει ΕΔΕ για το περιστατικό.





Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Αστυνομίας μιλώντας στο Open για το συμβάν, είπε ότι “εκείνη τη στιγμή είχε τελειώσει η διαδήλωση κι αποχωρούσαν και τα υπηρεσιακά οχήματα. Κάποιοι ήθελαν να προπηλακίσουν τον οδηγό με τον γερανό, εκείνος το κατάλαβε.


Αυτοί του έκαναν ντου και από αριστερά και από δεξιά με τους κάδους. Ο κάδος ρίπτεται στο όχημα, κι επειδή είναι πλαστικός έκανε “γκελ” κι επέστρεψε σ’ αυτόν που τον έσπρωξε στον γερανό. Ο οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα, είχε κενό, είχε ορατότητα κι έφυγε. Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να πάνε να του την πέσουν.




Όπως ενημερώθηκα από τις δηλώσεις του οδηγού, φοβήθηκε πανικοβλήθηκε κι επιχείρησε να φύγει. Είχε ορατότητα κι όταν είδε ότι πήγαν να τον κλείσουν, επιτάχυνε” είπε μιλώντας στο Open.

Για τον τρόπο αντίδρασής του τόνισε: “Δεν έπρεπε να αναπτύξει ταχύτητα. Έπρεπε προσεκτικά να συνεχίσει την πορεία του και να εμβολίσει τους κάδους σιγά σιγά. Ο πανικός τον έκανε και πάτησε το γκάζι. Εγώ δεν θα πατούσα γκάζι” κατέληξε.
Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού εισαι τόσο μάγκας και ψύχραιμος πηγαινε μέσα σε διαδήλωση την αλλη φορά και κάνε τα όλα σωστά κε Μπαλάσκα. Να μας δείξεις πως γίνεται. Μην κρίνεις από τα τηλεπαράθυρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπαλάσκα αν αυτός πήγαινε σιγά σιγά όπως λες εσύ εκ του ασφαλούς τώρα θα ταν σακατεμένος από το ξύλο και ο γερανός Καμμένος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Θεός τον φώτισε και πάτησε γκάζι. Αλλιώς θα ήταν ήδη στο 401 ,καημένος ο γερσνος(χεστηκαμε βέβαια γι αυτό),με ανοιγμένο κεφάλι στην καλύτερη και θα λέγαμε ότι φταίει η ελλιπής εκπαιδευση οδηγού! Έλα μπαλασκα, δεν έχεις ιδέα και όχι μόνο συνεχίζεις να μιλάς αλλά πληρώνεσαι κιόλας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι Σταύρο σε κράζουμε γιατί ζηλεύουμε...
Έλεος μαζέψου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλάνε αυτοί που βλέπουν τις πορείες μόνο από την τηλεόραση.
Αυτούς όμως ψηφίζετε για εκπροσώπους όμως τι περιμένετε;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το αυτοκίνητο πήγαινε κανονικά μέχρι τη διασταύρωση...μετά δέχτηκε επίθεση, την οποία προσπάθησε να αποφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα...φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα πετούσε σε όχημα κάδο σκουπιδιών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν προσέξετε ο Μπαλασκας δεν είπε ότι έπρεπε να κάτσει ο οδηγός να τον εγκλωβίσουν. Αντίθετα, είπε ότι έπρεπε να εμβολίσει τους κάδους, αλλά χωρίς να επιταχύνει.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπαλάσκα από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε πορεία. Αν πήγαινε σιγά σιγά τώρα θα ήταν καμένος και αυτός και ο γερανός.
Ο χρήστης Ταμπούρης Κωνσταντίνος είπε…
Μπαλάσκα φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε πορεία,αν πήγαινε σιγά σιγά τώρα θα ήταν καμένος και αυτός και ο γερανός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς μίλησε ο Δικαστης. Ουφ και πουφ.
Ο χρήστης Μπαμπης Σηλαιος είπε…
Με την ασφάλεια του καναπέ τα λες ωραία για πήγαινε και καμμια φορά στην πρώτη γραμμή αντε ??¿
Να φας καμμια μολότοφ και έλα να μας πεις τα νέα
Αλήθεια έχεις φορέσει ποτέ στολή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λοιπόν για να μην βλέπω τρέλες και μερικοί δεν έχετε πάει σε πορεία ποτέ απλά στον καναπέ βλέπετε και λέτε αα οκ δεν πάμε δουλειά.οι περισσότεροι κουκουλοφοροι ήταν τα παιδάκια γνωστοί άγνωστοι ασφαλιτες μας έγινε επίτηδες όλο το σκηνικό όπως όταν ένας της δέλτα έπιασε κουκουλοφορο και του έδειξε μούρη άρχισε να τρέχει κ ξαφνικά ήταν δίπλα με τα ματ και κάπνιζε όλο προβοκάτσια αυτή η χώρα και ψέμα σιχάθηκα να λέω πως είμαι Έλληνας ντροπή μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πάτε να ξυριστείτε , όλοι με τα μούσια κλπ . Ποτέ πήγατε κ Μπαλάσκα σε πορεία . Θέλω ημερομηνία …. Μάλλον τον προηγούμενο αιώνα … η κάπου στις αρχές του 21ου