Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί για τον βιασμό του ανήλικου από λυράρη

Σοκαρισμένοι και οι αστυνομικοί από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό του αγοριού από λυράρη στο Ηράκλειο Κρήτης - Απολογείται σήμερα ο 66χρονος - Εμπλέκεται και γιατρός στην υπόθεση - 29 χρήστες του Διαδικτύου έχουν λάβει πορνογραφικό υλικό του ανήλικου



Σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού στην Κρήτη από γνωστό λυράρη του νησιού. «Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ασφάλεια Ηρακλείου πήρε κινητά, λάπτοπ, κάρτες SIM. Αυτά έχουν σταλεί από την Κρήτη στα ειδικά εγκληματικά εργαστήρια στην Αθήνα κι ανοίγουν όλα τα αρχεία. Οι συνάδελφοι είπαν ότι έχουν φρικάρει με αυτά που έχουν βρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και συμπλήρωσε πως «οι παιδόφιλοι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους».


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του 15χρονου και ο φερόμενος ως δράστης δεν είχαν στενές φιλικές σχέσεις, όπως ισχυριζόταν ο κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ανήλικου έχει κατάστημα εστίασης, στο οποίο εργαζόταν ο λυράρης. Ο 66χρονος που συνελήφθη θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες περί βιασμού και μαστροπείας με θύμα ανήλικο αγόρι. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 46χρονος ουρολόγος. Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Υγείας, καθώς με απόφαση του υπουργού Θάνου Πλεύρη, ο γιατρός τέθηκε εκτός ΕΣΥ.









Σύμφωνα με το Mega, από την προανάκριση έχει προκύψει ότι άλλοι δύο άνδρες είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί σε ραντεβού που είχε κλείσει ο 66χρονος, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Ακόμα 29 χρήστες του Διαδικτύου είχαν επικοινωνήσει με τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 66χρονος στο Instagram και έχουν λάβει πορνογραφικό υλικό του ανήλικου.
Το χρονικό


Ο εφιάλτης για το αγόρι ξεκίνησε το 2018, όταν ήταν 11 ετών. Ο 66χρονος λυράρης προσέγγισε τον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακολουθούσε το παιδί στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να χτίσει σταδιακά επαφές με τον 11χρονο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η μητέρα του ανήλικου βρήκε φωτογραφίες ευαίσθητου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού της και κατέφυγε στην αστυνομία. Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. «Βρήκα το σθένος να μιλήσω για να δώσω δύναμη σε άλλα παιδιά» είναι το μήνυμα του ανήλικου μέσω της ιστοσελίδας Cretalive, προτρέποντας «Να ανοίξουν τα στόματα» και τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται αλλά να «σπάσουν» την σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Ο 66χρονος είναι οικογενειάρχης, αφού έχει σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα. «Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Στις Αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα» λέει ο γιος του λυράρη. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφορικά με τη σοκαριστική υπόθεση ο 66χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου τον οποίο απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: www.reader.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας !!!!!!
Δηλαδή υπάρχουν αστυνομικοί, που δίνουν πληροφορίες στον αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα, ώστε να βγαίνει αυτός στα κανάλια και να ανλύει τις αστυνομικές υποθέσεις ??? Εύγε τους !!!!