Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Έσπασαν στάση, πεζοδρόμια, καταστήματα, τράπεζα



Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της πορείας φοιτητών για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ομάδα κουκουλοφόρων που αποσπάστηκε από την πορεία, πέταξε πυρσούς και άλλα αντικείμενα προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν την πορεία, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει πετροπόλεμος, φωτιές σε κάδους και ρίψη διάφορων άλλων αντικειμένων.

Εκτεταμένες είναι οι καταστροφές που άφησαν πίσω τους κουκουλοφόροι σε καταστήματα και τράπεζες επί της οδού Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Οι καταστηματάρχες δεν πρόλαβαν καν να προστατέψουν τις περιουσίες τους, και τα μαγαζιά τους βρέθηκαν με σπασμένες βιτρίνες, κατά την διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν νωρίτερα, στην πορεία για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Σπασμένες βιτρίνες, τζάμια, στάσεις και πεζοδρόμια, όπως και η απόγνωση στο βλέμμα των ιδιοκτητών είναι η εικόνα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια.




Δείτε εδώ χαρακτηριστικές εικόνες:




Πηγή: thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι τα γίδια οι μπαχαλάκιδες τα έκαναν λίμπα δήθεν για τα παιδιά που σκοτώθηκαν άδικα , κοπρίτες θρασύδειλοι που τους τρώει στην μάπα η κοινωνία , ως πότε όμως!