Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τόσο δύσκολο είναι να γίνονται οι επιδόσεις ηλεκτρονικά; - Κείμενο αστυνομικού για τα δικόγραφα


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr για τις επιδόσεις δικογράφων:

Κοντεύει να περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος για να  φύγουν οι επιδόσεις από τους αστυνομικούς αλλά ακόμα τίποτα. Έτσι όπως πάει  βλέπω πολλά χρόνια ακόμα να πάει πιο πίσω το πράγμα ειδικά τώρα που έχουμε  τις εκλογές και μετά από αυτές θα έχουμε τα άλλα γνωστά κλπ. Στο μεταξύ  όμως τα 1500 άτομα που δίνουν τα δικόγραφα θα συνεχίσουν την βαριά τους εργασία και όλοι οι υπόλοιποι  μάχιμοι θα συνεχίσουν τον Γολγοθά τους.  

Στο μεταξύ μέρα παρά μέρα βγαίνουν  οι αρμόδιοι  υπουργοί και λένε στα διάφορα σάιτ τα δικά τους, ότι θα γίνει  πριν τις εκλογές ή μετά τις εκλογές και άλλα διάφορα. Τουλάχιστον μέχρι  τώρα σε γενικές γραμμές έχει κάνει πραγματάκια η Κυβέρνηση για τους  αστυνομικούς και ειδικά στην Αθήνα γιατί κολλάει τώρα σε αυτό? 

Τόσο δύσκολο  είναι να γίνονται οι επιδόσεις ηλεκτρονικά όταν σε όλα σχεδόν ευρωπαϊκά  κράτη γίνονται ηλεκτρονικά και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.  Ελπίζουμε όλοι εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί να  αποδεσμευτούν επιτέλους τα 1500 άτομα και βάλε, ώστε να πάρουμε και εμείς  κανονικά τα ρεπό μας τα νόμιμα που δικαιούμαστε,( Τα Σαββατοκύριακα τα  βλέπουμε με το κιάλι) όταν όλοι οι επιδόσαντες αστυνομικοί συνεχίζουν μόνο  τη πρωινή τους εργασία (08-14), δεν κάνουν νύχτες, δεν κάνουν απογεύματα,  δεν κάνουν βάρδιες, κάθονται πάντα Σάββατο ή Κυριακή (και αν εργαστούν η μία ημέρα  θα είναι και πάλι  πρωινή βάρδια), και το κυριότερο απ’ όλα και αυτό είναι να τρελαίνεσαι σε όλες τις αργίες του εκάστοτε έτους το πολύ  να εργαστούν σε μία απ' αυτές και μάλιστα πρωί.

 Τα συμπεράσματα δικά σας,  και ελπίζουμε πριν τις εκλογές ( κομματάκι δύσκολο) να μας το ανακοινώσει η  Κυβέρνηση γιατί αν δεν το πράξει τώρα δεν θα το κάνει ποτέ.

Ευχαριστώ από έναν Μάχιμο αστυνομικό.



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καστράκια συμφερόντων συνάδελφε.. Όπως και τα γραφεία κτλ, που μάλλον είναι δύσκολο να πέσουν, παράλληλες αστυνομίες σε παράλληλα σύμπαντα στη λαϊκή δημοκρατία της Ελλάδας πού λειτουργεί μόνο με το φιλότιμο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδη αν γίνουν ηλεκτρονικά θα αποδεσμευτούν συνάδελφοι για τον δρόμο?Δεν νομίζω.....Οτι πρέπει να γινει ,πρέπει αλλά ας μη δουλευόμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα δικόγραφα δεν ειναι δουλειά γραφειου .δεν την κανω αλλά τους θεωρω μάχιμους και το ιδιο μάχιμους με ολους.η δουλειά εχει προεκτάσεις και δε μπαίνει σε καλούπια.πρεπει να εκσυγχρονιστεί το συστημα με τα μειλ και να γίνει αυτό.αλλα οχι γιατί λουφαρουν οι αστυνομικοί στη θέση αυτή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά πλάκα μας κάνεις;σιγά μην σκοτώνονται στη δουλειά οι επιδοσιες.Άμεσα επιδοσεις ηλεκτρονικά κ οι επιδοσιες κανονικά βάρδια περιπολικό. Να δει κ ο πολίτης επιτέλους αστυνομία κ όχι ταχυδρόμους.