Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ωρωπός: Αστυνομικός της Ασφάλειας εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ληστές



Ο αστυνομικός του Τ.Α. Ωρωπού βρισκόταν το πρωί στο αυτοκίνητό του όταν είδε ένα ύποπτο όχημα. Παρατήρησε ότι οι μπροστινές πινακίδες ήταν διαφορετικές από τις πίσω και εκτίμησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 

Ακολούθησε το όχημα και ειδοποίησε, ως όφειλε, τους συναδέλφους του. Οι δύο επιβάτες βγήκαν και κατευθύνθηκαν προς την είσοδο ενός σούπερ μάρκετ. Ο ένας κρατούσε κατσαβίδι και απείλησε την υπάλληλο. Στη συνέχεια οι δράστες βγήκαν και κινήθηκαν προς το όχημα ωστόσο ο αστυνομικός είχε προλάβει να τους πάρει τα κλειδιά από τη μίζα για να μην φύγουν.

Εκείνη τη στιγμή ο άνδρας που κρατούσε κατσαβίδι κινήθηκε απειλητικά προς τον αστυνομικό. Ωστόσο είχαν μόλις φτάσει ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ και τους συνέλαβαν έστω κι αν επιχείρησαν να διαφύγουν.

Οι δύο Ρομά που είναι σεσημασμένοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλά συγχαρητήρια στον συνάδελφο!! Αυτή ειναι η αστυνομία που έχει δυστυχως λείψει τα τελευταια χρονια με τα αποδυναμωμενα τμηματα ασφαλειας και ταξης , η αστυνομια της προληψης που τα τοπικα τ.α. και α.τ. ειχαν δικη τους περιπολια με αστυνομικους που γνωριζουν και ζουν την περιοχη που αστυνομευουν και τις ιδιαιτεροτητες και παθογενειες της . Οι υπεραριθμες απο αστυνομικο προσωπικο ειδικες υπηρεσιες τυπου τμημα προστασιας ζωων κτλ βολεψαν στα γραφεια ατομα (τα οποια με το βυσμα τους ξεφυγαν απο τη λαντζα των τμηματων) και τα οποια ειναι επι της ουσιας τηλεφωνητες που καταγραφουν και πλασαρουν ολη τη δουλεια στα κατα τοπους τμηματα τα οποια ειναι αποδεκατισμενα απο προσωπικο.