Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aξιωματικοί Κρήτης: Απαιτούμε επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αναγνώριση από την Πολιτεία του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου


Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης, με αφορμή την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση με πυροβόλο όπλο που δέχτηκε συνάδελφος μας μεσημεριανές ώρες σήμερα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Γαζίου, που είχε ως αποτέλεσμα τόσο τον τραυματισμό του ίδιου του αστυνομικού όσο και ενός θαμώνα παρακείμενου καταστήματος, εκφράζει τον αποτροπιασμό και την οργή της καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της στο συνάδελφο μας και την οικογένεια του.

Τέτοια περιστατικά που αμαυρώνουν την εικόνα του Νησιού μας, είναι άκρως καταδικαστέα από το σύνολο της κοινωνίας μας. Αυτού του είδους οι εγκληματικές ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό των συναδέλφων μας, οι οποίοι εργάζονται σε καθημερινή βάση άοκνα με σθένος, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό τόσο για την προστασία των Πολιτών όσο και για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον τόπο μας, και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίας τους προς στο κοινωνικό σύνολο.

Απαιτούμε επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αναγνώριση από την Πολιτεία του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου και την επί της ουσίας θεσμική μας θωράκιση, απέναντι σε αυτούς που ως στόχο έχουν να πλήξουν τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα των υπερασπιστών του νόμου αλλά και κάθε άλλου αθώου πολίτη.

Μετά τιμής,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Καρακούδης Στυλιανός                                                                   Ζερβάκης Πέτρος

        Αστυνόμος Β΄                                                                                  Αστυνόμος Β΄

                                                                           








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι επίδομα θέλει ο κοσμακης μέρα μεσημέρι;