Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροσβεστική: Ποιοί Υποστράτηγοι αποστρατεύονται - Οι Αρχιπύραρχοι που προάγονται


Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στο βαθμό του Αντιστρατήγου προάγονται και αποστρατεύονται οι Πέτρου Σπυρίδων, Κολυβήρας Αθανάσιος, Κορέλας Σωτήριος και Μπουντουράκης Δημοσθένης.

Οι Αρχιπύραρχοι που γίνονται Υποστράτηγοι και αποστρατεύονται είναι οι: Κυριακουλέας Κυριακούλης, Αθάνατος Νικόλαος, Βιντζηλαίος Γεώργιος, Καρπαθιωτάκης Γεώργιος, Καρακίτσος Γεώργιος, Καρατζαφέρης Ιωάννης και Ζαμάνης Ιωάννης.

Ο Αρχιπύραρχος Τσόγκας Νικόλαος συμπληρώνει 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, προάγεται σε Υποστράτηγο και ολοκληρώνει τη θητεία του στο Σώμα.

Οι Αρχιπύραρχοι που γίνονται Υποστράτηγοι είναι οι: Καλιανιώτης Δημήτριος, Ραγκαβάς Δημοσθένης, Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος, Πατράκης Δημήτριος, Μπαλάφας Αθανάσιος, Δαδούδης Κωνσταντίνος και Φαλάρας Ευάγγελος.





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι με την προηγούμενη κυβέρνηση πήραν τους βαθμούς σαν στραγάλια. Και τώρα έγιναν υποστράτηγοι. Είναι οι λεγόμενοι πανκομματικοί. Ελλαδάρα μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλοι δημοσιογράφοι του μπλόκο εδώ στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένας διοικητής ο οποίος έχει δημιουργήσει κλυκές και είναι 10 χρόνια σαν διοικητής και κανένας δεν τον κουνάει τι λέμε τώρα υπερκομματικός γλύφει τους πάντες. Η υπηρεσία δουλεύει χωρίς διοικητή ο καθένας κάνει ότι γουστάρει οι υπηρεσίες βγαίνουν σύμφωνα με ποιον γουστάρει ο διοικητής δεν γίνεται ποτέ κύκλος της υπηρεσίας βγαίνουν κατά το δοκούν και βάσει συμπάθειας ούτε με βαθμό ούτε με αρχαιότητα ένα μπάχαλο.