Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάλληλος εταιρίας στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε ρημάξει τα απολεσθέντα - Ξάφρισε καινούργιο κινητό και το έκανε δώρο στη γυναίκα του


Ο 41χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στο Περιστέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών. Πριν λίγες εβδομάδας μία γυναίκα που έφτασε στην Αθήνα από το εξωτερικό ενημέρωσε την αστυνομία ότι αρχικά παρέλαβε μία από τις δύο αποσκευές και πως όταν τελικά πήρε τη δεύτερη διαπίστωσε ότι έλειπε ένα ζευγάρι ακουστικά. Επεσήμανε ότι μέσω γεωεντοπισμού βρήκε το στίγμα τους σε δρόμο στο Περιστέρι.

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου εντόπισαν στο σπίτι του τον 41χρονο ο οποίος είναι υπάλληλος του γραφείου απολεσθέντων της εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης και τον προσήγαγαν.

Στη συνέχεια ομολόγησε ότι πήρε τα ακουστικά από τη βαλίτσα όταν εκείνη ήταν στο γραφείο απολεσθέντων. Φέρεται να είπε ότι έχει κάνει και άλλες κλοπές. Μία από αυτές έγινε τα Χριστούγεννα όταν άρπαξε πανάκριβο καινούργιο κινητό. Το δώρισε στη γυναίκα του η οποία γνώριζε ότι ήταν προϊόν κλοπής. 

Όπως είπε έχει κάνει περισσότερες από 70 κλοπές ενώ στο σπίτι βρέθηκαν:

· σπρέι πιπεριού

· -19- φορητά ηχεία αναπαραγωγής ήχου

· -41- εξωτερικοί σκληροί δίσκοι

· -35- κινητά τηλέφωνα

· -2- φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

· -16- τάμπλετ

· -95- φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb-stick)

· ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

· -13- τσαντάκια

· -41- ρολόγια χειρός

· -47- γυναικείες τσάντες

· -23- ζευγάρια γυαλιών οράσεως-ηλίου

· -13- πορτοφόλια

· Πλήθος καπνικών προϊόντων χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης

· Πλήθος κοσμημάτων (δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες )

· Πλήθος χαρτονομισμάτων από διάφορες χώρες (Ταϋλάνδης, Λιβάνου, Ιράν Γκάνας, Τανζανίας, Μεξικού, Μαλαισίας)

Ο 41χρονος ημεδαπός και 39χρονη σύζυγος κατηγορούνταθ για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια