Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aπό τη δεξαμενή των ΟΠΠΙ οι 600 Ειδικοί Φρουροί


Οι 600 Ειδικοί Φρουροί που θα αναλάβουν το προσεχές διάστημα καθήκοντα σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής προέρχονται από τη δεξαμενή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα η συγκεκριμένη Υπηρεσία δεν ''τσούλησε''.

Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προσπάθησε να δείξει ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ήρθε για να μείνει φάνηκε ότι στην πράξη τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από τη θεωρία με χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο της 5ης Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από τη ΔΕΘ όταν είδαμε αστυνομικούς των ΜΑΤ να έχουν πάει στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου ώστε να προστατεύσουν τους συναδέλφους των ΟΠΠΙ καθώς εκείνο το απόγευμα βρισκόταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία των φοιτητικών συλλόγων.











Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους έγινε το λογικό. Ανισχυστε ΑΤ κ ΤΑ. Γέμισαν κόσμο οι ειδικές ομάδες για πλήρη αποφυγή ανακριτικων καθηκόντων. Αστυνομία είναι τα ΑΤ κ ΤΑ. Τέλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ξέραν και οι πέτρες ,ότι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να κάνουν προσλήψεις από το παράθυρο εκτός πανελληνίων εξετάσεων .Στις ειδικές ομάδες τι να κάνουν οι άπειροι και ανεκπαίδευτοι φρουροί ; .Εκτός από σκοπιά και οδηγοί σε περιπολικό ,τι άλλο ξέρουν και μπορούν να κάνουν ; Φάγαν και τις θέσεις στην Θεσσαλονίκη .