Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τ. Θεοδωρικάκος: Ενισχύονται με 600 νέους ειδικούς φρουρούς τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής





Το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας επισκέφθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, από όπου ανακοίνωσε ότι από στα Αστυνομικά Τμήματα Αττικής θα υπάρξει ενίσχυση με 600 νέους ειδικούς φρουρούς



Το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, από όπου ανακοίνωσε ότι από αύριο στα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής θα υπάρχει ενίσχυση με 600 νέους ειδικούς φρουρούς, ενώ διαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα αστυνομικά τμήματα στο κέντρο της Αθήνας και στη Δυτική Αττική, εκεί όπου επιχειρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί να περιορίσουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας.





“Η Αστυνομία συνέλαβε 7.000 παράνομους μετανάστες στο λεκανοπέδιο Αττικής και τώρα τοποθετούμε 600 νέους ειδικούς φρουρούς στα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η επιλογή γίνεται με βασικό κριτήριο το πού υπάρχουν κενές θέσεις και το μεγαλύτερο πρόβλημα εγκληματικότητας. Γι αυτό το λόγο ενισχύουμε ιδιαιτέρως τα τμήματα του Δήμου Αθηναίων με 160 αστυνομικούς και το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, που ασφαλώς έχει πολύ μεγάλο βάρος δουλειάς και αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα και σημαντικά προβλήματα, με 20 νέους ειδικούς φρουρούς” τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε:

“Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας φροντίζει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η παρουσία των αστυνομικών μας στους δρόμους και στις γειτονιές για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά, με σχέδιο. Στηρίζουμε τους αστυνομικούς μας και κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βελτιώνεται καθημερινά η κατάσταση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά θα έχουμε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα“.

Πηγή: www.ertnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
20 φρουροί δια πέντε βάρδιες ίσον 4 άτομα στη βάρδια, χωρις να αρρωστήσουν, χωρις να πάρουν άδεια, χωρις να πάνε γήπεδα, μεταγωγές κλπ κλπ. Ναι οκ. 4 άτομα στη βάρδια θα πατάξουν το έγκλημα της ομόνοιας. Και 60.000 φρουρούς να προσλάβετε αν από τη μια πόρτα μπαίνουν οι εγκληματίες κ από την άλλη βγαίνουν σε λίγες ώρες , χωρίς φυλακή ή εξοντωτικές χρηματικές ποινές δεν κάνετε τίποτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
514 είναι οι νέοι ε.φ.!!! ενημερωτικα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φτάνει πια με τους Ε.Φ. Ανακριτικούς χρειαζόμαστε. Δεν εχουν Αξ.Υπ. τα τμήματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το γεγονός ότι οι 600 Ειδικοί Φρουροί είναι από την Πανεπιστημιακή Αστυνομία που διαφημίστηκε τόσο πολύ και πέθανε εν τη γενέσει της γιατί δεν το λέει κανείς;