Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαλλιακμάνης: Οι αστυνομικοί κάνοντας την δουλειά τους καταλήγουν, στα θυμαράκια, στο νοσοκομείο ή κατηγορούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στην εκπομπή ΣΚAΪ ΚΑΛΗΜΕΡΑ












Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ο αστυνομικός κάνει σωστά τη δουλειά του ούτε στα θυμαράκια καταλήγει,ούτε στο νοσοκομείο ούτε κατηγορούμενος. Όλα τα παραπάνω είναι αποτελέσματα λάθος χειρισμών και εν κατακλείδι δείχνουν σοβαρό έλλειμμα εκπαίδευσης. Ξεκαθάρισε λοιπόν στο μυαλό σου τι κάνει ο σωστά εκπαιδευμένος αστυνομικός και μη τα συνχεεις όλα. Άλλο πράγμα η σωστή εκτέλεση της αποστολής και άλλο πράγμα η λάθος που θα οδηγήσει στα θυμαράκια,στο νοσοκομείο ή στο δικαστήριο.
Ο χρήστης γιώργος είπε…
Μάλλον δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους γι αυτό καταλήγουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον οι παραπάνω σχολιαστές δεν είστε αστυνομικοι ή ξέρετε τι είναι το πεζοδρόμιο από τις βόλτες στην Ερμού για ψώνια και όχι από περιπολίες. Αν κάνω λάθος, εσείς που ειστε εκπαιδευμένοι κ τα κάνετε όλα σωστά πάτε ένστολοι μόνοι σας περιπολία πεζοί στα Εξάρχεια ή στο Ζεφύρι, επιχειρήστε να ελέγξετε 5 - 6 άτομα και αν βγείτε ζωντανοί, τα λουλούδια στο νοσοκομείο δώρο από μένα. Αν πανικοβληθείτε κ πυροβολήσετε, τα πρώτα τσιγάρα στο κελί πάλι δικά μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρειάζονται εκπαίδευση , τόσο οι αστυνομικοί , όσο και οι πολίτες για νάρθει στα "ισια" η κοινωνία μας!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν πηγαίνεις σε ευαίσθητες περιοχές να ελέγξεις 5-6 άτομα σίγουρα η κατάληξη θα είναι δυσμενής. Αυτό θα συμβεί όμως γιατί δεν έκανες σωστά τη δουλειά σου. Υπάρχουν διαταγές που πρέπει να ακολουθήσουμε. Έχουν να κάνουν με φύση του αδικήματος κτλ. Κάνε σωστά τη δουλειά σου ακολούθησε τις διαταγές. Αν δε μπορείς να το κάνεις παραιτησου. Δημιουργείς πιο πολλά προβλήματα παρά λύσεις