Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κουκουλοφόρος που πήγε να συλληφθεί στο μετρό Ομόνοιας απέτρεψε να κάψουν ζωντανούς υπαλλήλους





Το άγνωστο περιστατικό που φέρνει στο φως το DEBATER



Ένα άγνωστο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το DEBATER από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.



Είναι γνωστό ότι μια ομάδα κουκουλοφόρων είχαν μπει στο μετρό της Ομόνοιας, σπάζοντας τερματικά και κάμερες ασφαλείας.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό και μάς καταγγέλουν μάρτυρες είναι ότι εκείνη την ημέρα αστυνομικός πήγε να συλλάβει κουκουλοφόρο μέσα στο σταθμαρχείο του μετρό.

Ο κουκουλοφόρος άρχισε να φωνάζει τους υπολοίπους να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να βάλουν φωτιά, να σπάνε την τζαμαρία προστασίας και να είναι έτοιμοι να τους κάψουν -όπως υποστηρίζουν- ζωντανούς. Τότε έγινε κάτι που δεν το περίμενε κανείς…


Κουκουλοφόρος απέτρεψε άλλους κουκουλοφόρους που πήγαν να κάψουν ζωντανούς αστυνομικό και εργαζομένους του μετρό στο σταθμαρχείο της Ομόνοιας: “Δεν κάνουμε εμείς τέτοια. Αγωνιζόμαστε χωρίς θύματα…” και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.



Σταθμάρχες υπηρεσίας έκαναν λόγο για κακούς χειρισμούς του διευθυντή ασφαλείας και τονίζουν ότι δεν θρηνήσαμε θύματα από την παρότρυνση ενός κουκουλοφόρου στους υπολοίπους να σταματήσουν, όπως καταγγέλλουν.

Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήρωας ο άγνωστος κουκουλοφόρος. Άλλη μια συγκινητική ιστορία θάρρους και αυταπάρνησης από τον απλό, καθημερινό, αγνό ιδεολόγο αναρχικό ο οποίος μόνο σπάει και καίει τα προϊόντα της καπιταλιστικής κοινωνίας αλλά όχι και τους ανθρώπους. Με συγκίνησε ο μπαγάσας.