Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς - Ανακοίνωση της Ένωσης


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς:

Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο, την ομάδα Τζούντο της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τον επικεφαλής τους και Διευθυντή Γυμναστηρίων Γ.Α.Θ κ. Ψαλλίδα Περικλή μετέφεραν και έστησαν  υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής δημιουργώντας ένα πλήρως  εξοπλισμένο γυμναστήριο για την άθληση των συναδέλφων μας.

     Η προσπάθεια που καταβάλλεται για τον εξοπλισμό του νέου Αστυνομικού Μεγάρου είναι πολυεπίπεδη  και σύνθετη και γι αυτό  κάθε πρωτοβουλία που λαμβάνεται για το σκοπό αυτό θα πρέπει να αναδεικνύεται και να επιβραβεύεται.



     Ως Διοικητικό Συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ψαλλίδα με την ομάδα του, την Επικεφαλής  Γραφείου  Μακεδονίας του Πρωθυπουργού  κα. Αντωνίου Μαρία, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Υποστράτηγο κ. Δούβαλη Γεώργιο  καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Θα ήταν παράλειψή μας βέβαια να μην ευχαριστήσουμε και όλους όσους βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας και τη δεδομένη χρονική στιγμή συμμετείχαν ενεργά με τη δωρεάν παραχώρηση των οργάνων γυμναστικής.

      Το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος,    οδεύει προς την αποπεράτωση και πολύ σύντομα αναμένεται να παραδοθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες  προς  χρήση. Το Πρωτοβάθμιο  Συνδικαλιστικό Σωματείο μας θα συνεχίσει με συνέπεια να αναδεικνύει κάθε ζήτημα που ανακύπτει μέχρι την ολοκλήρωση του.      

   
              

                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο


                        -Ο-                                                                                                             -Ο-
                Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας   
                                  

         ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομιζω εναν παιδικο ,εστω τρεις ωρες να κρατανε τα παιδιά απο δωδεκα μεχρι τρεις θα ηταν σωτήριο