Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί στα Γλυκά Νερά: Εμφανίστηκαν όταν στένεψε ο κλοιός οι δύο άνδρες - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από την αστυνομία


Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 32χρονο που εμφανίστηκαν το πρωί στην Ασφάλεια και είπαν ότι επέβαιναν στο αυτοκίνητο και πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο στη λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά. Έδωσαν στους αστυνομικούς το όπλο με το οποίο όπως είπαν άνοιξαν πυρ και υποστήριξαν, σύμφωνα με πληροφορίες ότι το έκαναν για πλάκα και πως δεν είχαν στόχο την επιχείρηση.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών καθώς το εν λόγω πρατήριο ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε έξω από βενζινάδικό του στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο και έγινε για το αν υπήρξε οποιαδήποτε σύνδεση ανάμεσα στα δύο περιστατικά.

Το όπλο θα πάει για βαλλιστική ώστε να είναι σίγουροι οι αστυνομικοί ότι χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Ο 32χρονος έχει ποινικό παρελθόν για σύσταση συμμορίας, κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όλα πάντως βρίσκονται υπό διερεύνηση από την αστυνομία ακόμη και αν οι δύο άνδρες έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία του επιχειρηματία.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια